Experiențe împreună.
You are here:

Un fost stranier din Liga 1, dezvăluiri ŞOCANTE: ”Din senin, nimănui nu i-a mai păsat de mine. Parcă am încetat să exist şi nimeni nu dădea doi bani pe asta”

Un fost stranier din Liga 1, dezvăluiri ŞOCANTE: ”Din senin, nimănui nu i-a mai păsat de mine. Parcă am încetat să exist şi nimeni nu dădea doi bani pe asta”

Liga 1

Comentarii

Crescut de Internazionale Milano, Nwankwo Emeka Obiora era considerat unul dintre produsele de top ale fotbalului nigerian. Cariera sa a intrat însă pe o pantă descendentă.

În 2013, Nwankwo Emeka Obiora a semnat cu CFR Cluj după ce cu trei ani în urmă debutase pentru prima echipă a lui Internazionale Milano. Mijlocaşul defensiv nigerian era titular în Naţionala Under 23 a ţării sale şi se lupta pentru titularizare în echipa reprezentativă a Nigeriei.

CFR l-a adus pe Obiora sub formă de împrumut, dar în iunie FC Parma a fost echipa care i-a cumpărat restul de drepturi (50%) de la gruparea din Milano. Fotbalistul care a câştigat Supercupa Italiei şi Campionatul Mondial al Cluburilor cu Inter în 2010, iar în 2013 şi-a trecut în palmares Cupa Africii pe Naţiuni a bifat 18 meciuri la CFR, dar a suferit de pe urma accidentărilor suferite.

A ajuns între timp la Boavista, după experienţe la Cordoba, Academica şi Levadiakos. 18 luni a lipsit Nwankwo de pe teren în 2013, iar după propriile-i mărturisiri, între ianuarie 2016 şi julie 2018 a fost ”sănătos, doar pentru şase luni”. Asta înseamnă că 1 an şi jumătate, Obiora a fost indiponibil.

Pentru BBC Sports, Nwankwo Emeka Obiora a mărturisit că au fost momente în care a vrut să renunţe la fotbal: ”Partea cea mai proastă este că nimănui nu i-a păsat. Chiar şi cei pe care îi credeam lângă mine nu au existat. Din senin, parcă toţi mă uitaseră. Din senin, nimănui nu-i mai păsa de mine. Parcă am încetat să exist şi nimeni nu dădea doi bani pe asta” a explicat Obiora. ”Peste 70% din cariera mea a fost marcată de accidentări, ceea ce e foarte dureros. Oricât aş încerca să explic, nu cred că lumea va înţelege cât de frustrant a fost şi cât de greu este în continuare să uit ce mi s-a întâmplat” a mai declarat fostul jucător al CFR-ului. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe