Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost stranier din Liga 1, dezvăluiri ŞOCANTE: ”Din senin, nimănui nu i-a mai păsat de mine. Parcă am încetat să exist şi nimeni nu dădea doi bani pe asta”

Un fost stranier din Liga 1, dezvăluiri ŞOCANTE: ”Din senin, nimănui nu i-a mai păsat de mine. Parcă am încetat să exist şi nimeni nu dădea doi bani pe asta”

Superliga

Comentarii

Crescut de Internazionale Milano, Nwankwo Emeka Obiora era considerat unul dintre produsele de top ale fotbalului nigerian. Cariera sa a intrat însă pe o pantă descendentă.

În 2013, Nwankwo Emeka Obiora a semnat cu CFR Cluj după ce cu trei ani în urmă debutase pentru prima echipă a lui Internazionale Milano. Mijlocaşul defensiv nigerian era titular în Naţionala Under 23 a ţării sale şi se lupta pentru titularizare în echipa reprezentativă a Nigeriei.

CFR l-a adus pe Obiora sub formă de împrumut, dar în iunie FC Parma a fost echipa care i-a cumpărat restul de drepturi (50%) de la gruparea din Milano. Fotbalistul care a câştigat Supercupa Italiei şi Campionatul Mondial al Cluburilor cu Inter în 2010, iar în 2013 şi-a trecut în palmares Cupa Africii pe Naţiuni a bifat 18 meciuri la CFR, dar a suferit de pe urma accidentărilor suferite.

A ajuns între timp la Boavista, după experienţe la Cordoba, Academica şi Levadiakos. 18 luni a lipsit Nwankwo de pe teren în 2013, iar după propriile-i mărturisiri, între ianuarie 2016 şi julie 2018 a fost ”sănătos, doar pentru şase luni”. Asta înseamnă că 1 an şi jumătate, Obiora a fost indiponibil.

Pentru BBC Sports, Nwankwo Emeka Obiora a mărturisit că au fost momente în care a vrut să renunţe la fotbal: ”Partea cea mai proastă este că nimănui nu i-a păsat. Chiar şi cei pe care îi credeam lângă mine nu au existat. Din senin, parcă toţi mă uitaseră. Din senin, nimănui nu-i mai păsa de mine. Parcă am încetat să exist şi nimeni nu dădea doi bani pe asta” a explicat Obiora. ”Peste 70% din cariera mea a fost marcată de accidentări, ceea ce e foarte dureros. Oricât aş încerca să explic, nu cred că lumea va înţelege cât de frustrant a fost şi cât de greu este în continuare să uit ce mi s-a întâmplat” a mai declarat fostul jucător al CFR-ului. 

Afla mai multe despre: obioracfr cluj 

viewscnt
Articole similare