Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist a rupt tăcerea despre plecările în masă de la Viitorul: "De asta Hagi nu s-a înţeles cu jucătorii cu experienţă"

Un fotbalist a rupt tăcerea despre plecările în masă de la Viitorul: "De asta Hagi nu s-a înţeles cu jucătorii cu experienţă"

Farul Constanța

Comentarii

Un fost fotbalist al Viitorului, Ovidiu Herea, cel care a îngroşat rândurile plecărilor în mască din club în 2017, a vorbit despre acel moment.

Fosta campioană a României, Viitorul Constanţa, trece printr-o criză în acest sezon. De la promovarea în play-off, conducerea a schimbat obiectivul în salvarea de la retrogradare. Inclusiv lotul a avut de suferit o schimbare majoră. Fotbalişti străini şi cu experienţă le-au luat locul celor tineri, crescuţi din academie. Decizia a fost explicată de Cristian Bivolaru, oficialul Viitorului. 

Ovidiu Herea, dezvăluiri despre Gică Hagi: "E destul de greu să lucrezi cu el"

Această decizie era departe de gândul oficialilor, în 2017, atunci când Viitorul a fost campioana României. În sezonul 2017-2018, Viitorul i-a avut în lot pe Ovidiu Herea, Marius Constantin şi Andrei Dumitraş, fotbalişti cu experienţă, care au fost puşi pe liber. 

La aproape patru ani distanţă de la acel moment, Ovidiu Herea a susţinut că pentru veterani e mult mai greu să lucreze cu Gică Hagi. Mijlocaşul a explicat cum a simţit experienţa la Viitorul: "Şi-au dorit să se bazeze pe jucători tineri. Eram conştient de ce se întâmplase şi în trecut la Viitorul. Foarte greu s-au adaptat jucătorii cu experienţă, au stat foarte puţin la Viitorul. Este o academie care se bazează pe jucători tineri, iar eu ştiam lucrul ăsta. Dar mi-a plăcut să risc în viaţă. 

E destul de greu să lucrezi (n.r. - cu Gică Hagi) Este un antrenor foarte exigent, un antrenor care aşteaptă de la jucătorii săi să facă ce a făcut el ca fotbalist. Şi este foarte greu. Poate de asta nici nu s-a înţeles foarte bine cu jucătorii cu experienţă. Pentru că le cerea foarte mult, ei poate nu se puteau exprima aşa cum el îşi dorea", a declarat actualul fotbalist de la Metaloglobus, la Look Sport LIVE. 

În acest moment, fără Gică Hagi pe banca Viitorului, cei mai în vârstă fotbalişti din lot sunt: Juvhel Tsoumou, Aurelian Chiţu, Ely şi Jo, toţi în vârstă de 30 de ani. 

Afla mai multe despre: gica hagiovidiu hereaviitorul 

viewscnt
Articole similare