Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al Barcelonei pleacă în Italia! Inter îi poate lua faţa lui Juventus: Antonio Conte îl doreşte cu orice preţ

Un fotbalist al Barcelonei pleacă în Italia! Inter îi poate lua faţa lui Juventus: Antonio Conte îl doreşte cu orice preţ
Comentarii

Mijlocaşul Barcelonei, Arturo Vidal, se poate întoarce în Italia, unde a mai jucat pentru Juventus. De altfel, de fotbalistul sud-american s-au interesat Juventus şi Inter, în perioada de transferuri din iarnă, dar jucătorul a rămas la clubul catalan.

Totuşi, Calciomercato susţine că Arturo Vidal va schimba echipa din sezonul următor. În perioada de transferuri din iarnă, mijlocaşul s-ar fi înţeles cu Juventus, dar conducerea actualei campioane nu şi-a dat acceptul pentru mutare. 

În aceste condiţii, Arturo Vidal a luat în calcul şi varianta Inter, acolo unde antrenor este Antonio Conte, care a mai încercat să-l transfere la începutul sezonului. 

Cum pista Arturo Vidal s-a redeschis, sursa citată susţine că Arturo Vidal va face tot posibilul pentru a-l transfera în perioada din vară. 

31 de meciuri a jucat Vidal pentru Barcelona în acest sezon. În tot acest timp, mijlocaşul a marcat de şase ori şi a pasat decisiv de trei ori. 

 

Afla mai multe despre: arturo vidalarturo vidal barcelonainter 

viewscnt
Articole similare