Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al lui PAOK, exclus din lotul ţării sale la Cupa Africii! Ce a făcut Amr Warda

Un fotbalist al lui PAOK, exclus din lotul ţării sale la Cupa Africii! Ce a făcut Amr Warda galerie foto
Comentarii

Atacantul egiptean a fost dat de gol de un model din ţara piramidelor care susţine că a primit mesaje de la fotbalistul care se află sub contract cu echipa campioană a Greciei.

După ce a jucat din postura de rezervă în prima partidă a Egiptului de la Cupa Africii, Amr Warda a fost anunţat cu câteva ore înaintea disputei cu RD Congo din etapa a doua a fazei grupelor că nu mai face parte din lotul ţării gazdă a turneului final. Motivul ? Fotbalistul de 25 de ani a fost acuzat de hărţuire de un model egiptean care susţine că a primit mesaje agresive de la fotbalist prin intermediul unor reţele de socializare. 

Merhan Keller a adus în sprijinul său încercări similare ale lui Warda prin care încerca să ajungă la inim aunei alte femei. Cazul a ajuns şi la urechile oficialilor Federaţiei Egiptene de Fotbal care au decis scoaterea fotbalistului din lotul faraonilor pentru Cupa Africii, care numără acum doar 22 de fotbalişti.

Jucătorul egiptean a evoluat în partea a doua a sezonului trecut la Atromitos, dar se va întoarce în această vară la PAOK Salonic, campioana antrenată de Răzvan Lucescu. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: egiptwardaexcluderemesajemodelmerhan keller,  

viewscnt
Articole similare