Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist austriac, declaraţii dure despre fotbalul românesc: "O nebunie!" Se duelează acum cu Ianis Hagi în Scoţia

Un fotbalist austriac, declaraţii dure despre fotbalul românesc: "O nebunie!" Se duelează acum cu Ianis Hagi în Scoţiagalerie foto

Superliga

Comentarii

Christian Ilic a criticat maniera in care a fost tratat În fotbalul românesc.

Numele lui Christian Ilic este foarte posibil să nu vă spună mai nimic. Mijlocaşul cu origini croate are 23 de ani şi s-a născut în Austria, la Friesach. A evoluat timp de cinci sezoane pentru TSV Hartberg, iar în vară a fost la un pas să joace în Liga 1, după ce a fost contactat de Sepsi Sf. Gheorghe.

"Aventura în fotbalul românesc? O nebunie! Mi-am pierdut încrederea în oameni!"

Ilic, care a semnat între timp cu gruparea de primă ligă scoţiană, Motherwell a criticat fotbalul din România, într-un interviu acordat Sportsmole.

"A fost o nebunie! Am semnat cu Sepsi şi mi-au zis apoi că nu au nevoie de mine şi de alţi 6 jucători. Vara trecută mi-a arătat ce inseamnă lumea fotbalului. Mi-a fost greu să mai am încredere în oameni după această experienţă. M-am antrenat timp de două săptămâni cu Sepsi, apoi mi-au zis că nu mă vor. Să vin acum într-o altă ţară a fost ceva greu pentru mine. Mă simt însă fericit în Scoţia. Pot spune că este altceva, este un alt climat, chiar dacă nu mi-a fost uşor să mă adaptez" a explicat Christian Ilic pentru sursa citată.

În vârstă de 23 de ani, Ilic este cotat la 250 de mii de euro şi poate evolua ca aripă dreapta sau aripă stânga. În 11 meciuri disputate pentru formaţia din Premiership a marcat 1 gol.

Afla mai multe despre: christian ilicsepsi 

viewscnt
Articole similare