Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist care tocmai s-a despărţit de Dinamo nu are resentimente şi e încântat de conducerea spaniolă: „Se vor bate la campionat”

Un fotbalist care tocmai s-a despărţit de Dinamo nu are resentimente şi e încântat de conducerea spaniolă: „Se vor bate la campionat”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo nu a obţinut nicio victorie în Liga 1 sub conducerea ibierică. Cu toate acestea, fostul fotbalist al „câinilor roşii”, Valentin Lazăr, crede că, în următoarea ediţie de campionat, echipa lui Cosmin Contra se va lupta pentru titlu.

"Cred că vor face un lucru, atât timp cât au adus jucători cu experienţă, care au jucat la nivel mare, mă gândesc că poate sezonul viitor se vor bate la campionat.

La Dinamo salariile cresc doar la jucătorii străini, aşa a fost mereu. Românul e văzut diferit", a declarat Valentin Lazăr, pentru antenasport.ro.

Valentin Lazăr şi-a încheiat contractul cu Dinamo la finalul sezonului trecut, dar şi-ar fi dorit să evolueze în continuare în Ştefan cel Mare, dacă nu s-ar fi concretizat un transfer în Qatar. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani nu s-a înţeles cu noua conducere a roş-albilor şi, cel mai probabil, va evolua în Golf, aşa cum s-a mai întâmplat în 2018 şi 2019.

Afla mai multe despre: dinamolazarliga 1 

viewscnt
Articole similare