Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist cu 30 de meciuri în naţionala Italiei a fost depistat pozitiv

Un fotbalist cu 30 de meciuri în naţionala Italiei a fost depistat pozitiv
Comentarii

Fotbalistul italian, Giussepe Rossi a fost depistat pozitiv la un control antidoping. El riscă acum o suspendare de minim 1 an de zile.

Giuseppe Rossi (31 de ani) are probleme tot mai mari pentru a-şi continua cariera de fotbalist. Rămas fără echipă în această vară după ce a refuzat iniţial posibilitatea de a juca în Emiratele Arabe Unite, Giuseppe Rossi a fost acum depistat pozitiv cu dorzolamidă.

Este vorba despre un diuretic pe care fotbalistul l-a folosit în combinaţie cu timolol, o combinaţie de altfel interzisă. Agenţia Naţională Antidoping din Italia cere o suspendare de 1 an de zile pentru Rossi, care şi-ar putea încheia cariera mai devreme.

Accidentările l-au trădat în ultimii ani pe Giuseppe, fotbalist care a îmbrăcat de-alungul timpului tricourile unor echipe ca Manchester United, Fiorentina, Villarreal, Parma, Newcastle United, Celta Vigo sau Levante. Ultima dată, Rossi a jucat la Genoa. În naţionala Italiei, fotbalistul născut la Teaneck, New Jersey are 30 de selecţii şi 7 goluri marcate. 

Afla mai multe despre: giuseppe rossidopat,  

viewscnt
Articole similare