Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un fotbalist cu picioare de sprinter”. Cine este jucătorul care a atras toate privirile în victoria obţinută de Real Madrid cu Getafe

”Un fotbalist cu picioare de sprinter”. Cine este jucătorul care a atras toate privirile în victoria obţinută de Real Madrid cu Getafe

Real Madrid

Comentarii

Zidane a fost afectat de o mulţime de accidentări pe tot parcursul acestui sezon. Hazard, Ramos, Kroos, Militao, Vazquez şi Carvajal sunt doar câţiva dintre oamenii care au lipsit în actuala stagiune. În ultima etapă, însă, toate opţiunile lui Zidane pentru poziţia de fundaş dreapta erau indisponibile. Astfel, tehnicianul francez a ales să îi ofere o şansă unui jucător din academie, Marvin.

Marvin Olewala Akinlabi Park a apărut ieri în primul său meci ca titular pentru Real Madrid. În vârstă de doar 20 de ani, tânărul a fost aruncat în teren după ce toate opţiunile Realului pentru poziţia de fundaş dreapta, Alvaro Odriozola, Dani Carvajal, Lucas Vazquez şi Eder Militao, erau indisponibile.

Provenit din academia ”los blancos”, Marvin se află la club încă din 2016 şi a jucat a doua echipă şi pentru echipele de juniori ale ”galacticilor”. Acesta a debutat în actualul sezon, pentru echipa mare, dar nu a reuşit să fie ales ca titular, până acum. Tânărul jucător a avut o prestaţie bună împotriva lui Getafe, impresionând defensiv pentru ”los blancos”, înainte de a fi înlocuit, în minutul 55.

”Marvin este unul dintre cei mai rapizi jucători pe care i-am văzut. Nu cred că are calităţile ofensive necesare pentru a fi o aripă în fotbalul profesionist, dar dacă înţelege conceptele defensive poate fi un fundaş dreapta excelent” , a spus Alvaro Benito, un fost antrenor al jucătorului de 20 de ani. ”El este un fotbalist cu picioare de sprinter” , a mai adăugat acesta.

Astfel, acesta pare a fi planul lui Zidane. Are pe mâini un jucător tânăr, cu o viteză mai mult decât impresionantă şi plănuieşte să îl transforme într-un fundaş redutabil. Este neclar, însă, unde va fi viitorul lui Marvin, după întoarcerile colegilor săi de pe masa de tratament.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare