Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de care Barcelona vrea să scape e la mare căutare! Napoli, Lazio şi AS Roma îl vor: ce sumă trebuie să plătească

Un fotbalist de care Barcelona vrea să scape e la mare căutare! Napoli, Lazio şi AS Roma îl vor: ce sumă trebuie să plătească

FC Barcelona

Comentarii

Junior Firpo (23 de ani), fotbalistul căruia Barcelona încearcă să-i găsească o nouă "casă", e dorit de mai multe echipe din Italia.

FC Barcelona caută soluţii să-i aducă un concurent pe post lui Jordi Alba (31 de ani), titularul incontestabil al postului de fundaş stânga. Şefii l-au adus pe Junior Firpo de la Betis, vara trecută, însă acesta n-a dat satisfacţie, astfel că acum aceştia încearcă să scape de el. Vestea bună este că fundaşul nu duce lipsă de oferte.

Conducătorii lui Napoli au luat deja legătura cu omologii de la FC Barcelona pentru a se interesa de un transfer al fundaşului spaniol, scrie Sport. În plus, acesta mai e dorit şi de alte echipe, tot din Serie A. Sursa citată scrie că Lazio, AS Roma şi Torino îl vor şi ele pe Junior Firpo, dar Napoli a făcut deja un prim pas prin a-i contacta pe şefii catalani. Se pregăteşte o ofertă pentru Firpo din partea clubului napoletan.

Napoli vreau să-l împrumute pe Firpo, Barcelona e dispusă să-l cedeze definitiv. Catalanii vor să primească 20 de milioane de euro pentru Firpo.



În ceea ce o priveşte pe Barcelona, catalanii îl au pe radar pe Fabian Ruiz (23 de ani) de la Napoli, un mijlocaş extrem de curtat. Pentru postul de fundaş stânga, şefii blaugrana s-au reorientat spre francezul Layvin Kurzawa (28 de ani) de la PSG, care poate veni liber de contract. Kurzawa se află în ultimele şase luni de contract pe Parc des Princes.

Afla mai multe despre: junior firpofc barcelonanapolioferteserie a 

viewscnt
Articole similare