Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Ajax, lăsat să-şi aleagă singur viitoarea echipă! E dorit de Real Madrid, Juventus şi Manchester United

Un fotbalist de la Ajax, lăsat să-şi aleagă singur viitoarea echipă! E dorit de Real Madrid, Juventus şi Manchester United
Comentarii

Donny van de Beek (23 de ani) e unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti rămaşi la Ajax după performanţa de excepţie reuşită de Ajax în sezonul trecut din Liga Campionilor, iar şefii "Lăncierilor" îl vor lăsa pe mijlocaş să-şi aleagă viitoarea destinaţie.

Sezonul din Olanda a luat sfârşit prematur din cauza COVID-19 şi acum Ajax se pregăteşte de stagiunea următoare. Olandezii vor să aibă lotul definitivat, iar Van de Beek e unul dintre jucătorii care ar putea pleca de pe Amsterdam ArenA. Cu Real Madrid, Juventus şi Manchester United pe urmele sale, Van de Beek va fi lăsat să-şi aleagă singur viitoarea destinaţie, conform Mundo Deportivo.

Donny van de Beek va costa în jur 50 de milioane de euro. Mijlocaşul e unul dintre puţinii fotbalişti rămaşi la Ajax după un sezon de excepţie în Liga Campionilor şi în campionat, anul trecut. Frenkie de Jong a fost vândut la Barcelona, Matthijs de Ligt a fost vândut la Juventus, Lasse Schone a fost cedat la Genoa, iar Hakim Ziyech a fost şi el deja vândut la Chelsea şi ar fi trebuit să rămână să joace ce mai era de jucat sezonul din Everedivisie înainte ca acesta să fi anulat.

Până la anularea sezonului din Olanda, Van de Beek a marcat de 10 ori şi a livrat 11 pase de gol în 37 de meciuri din toate competiţiile pentru Ajax.

  • 44 de milione de euro este cota de piaţă a lui Donny van de Beek în acest moment, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: donny van de beekajaxtransfer 

viewscnt
Articole similare