Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la CFR Cluj o consideră pe Dinamo Zagreb favorită. "Avem o şansă mai bună într-o singură manşă, decât în două"

Un fotbalist de la CFR Cluj o consideră pe Dinamo Zagreb favorită. "Avem o şansă mai bună într-o singură manşă, decât în două"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu va încerca să îi elimine pe croaţii de la Dinamo Zagreb, în preliminariile Ligii Campionilor, cu un atacant croat, fan al formaţiei din Zagreb.

CFR Cluj şi Dinamo Zagreb se întâlnesc, miercuri, de la ora 21 pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Dan Petrescu va încerca să dea lovitura apelând la un jucător care îşi cunoaşte foarte bine adversarii, croatul Gabriel Debeljuh (24 de ani), transferat recent în Gruia.

Fostul jucător al celor de la Hermannstadt a acordat un interviu presei din Croaţia în care a vorbit de şansele pe care le are CFR Cluj în duelul cu Dinamo Zagreb, despre cât de bine şi-au făcut clujenii "temele" înaintea meciului, dar şi cu ce jucărtor şi-ar dori să facă schimb la finalul partidei din Ardeal.

"Dinamo este favorită. Jucăm acasă, este singurul joc aşa că şansele noastre au crescut. Avem o şansă mai bună decât dacă am juca în două meciuri.

Dinamo? Nu este niciun secret, ştim totul despre ei. De departe cel mai bun jucător al lor este Bruno Petkovic, au şi aripi foarte rapide şi periculoase, şi le place foarte mult să facă posesie. Ştiu că au câştigat ultima etapă în Croaţia, 6-0 cu Lokomotiv Zagreb, dar ştiu că nu au fost în formă în ultima perioadă. Totul se va juca într-un singur meci şi orice este posibil"

Desigur, dacă trecem de Dinamo mi-ar plăcea să fac schimb de tricouri cu Bruno Petkovic. Îl apreciez foarte mult ca jucător. Le are pe toate, detentă, ştie cum să ţină de minge, incredibil cu mingea la picior, joacă la fel de bine şi cu stângul şi cu dreptul. Nu ştiu când a mai avut Croaţia un aşa atacant central", a declarat Gabriel Debeljuh, pentru "24 Sata".

  • 13 goluri în 32 de meciuri a reuşit Debeljuh la Hermannstadt
  • 700.000 de euro este cota piaţă a croatului, conform Transfermarkt.de.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare