Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Dinamo vrea să "rupă" contractul şi să plece din Ştefan cel Mare

Un fotbalist de la Dinamo vrea să "rupă" contractul şi să plece din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Plamen Iliev (30 de ani), fotbalistul lui Dinamo, vrea să plece din Ştefan cel Mare. Portarul s-a certat cu Mircea Rednic şi părea că va rămâne la alb-roşii după îndepărtarea "Puriului", însă goalkeeperul vrea să se despartă de "câini". Iliev e portarul titular al lui Dinamo.

Un fotbalist de la Dinamo vrea să "rupă" contractul şi să plece din Ştefan cel Mare

Plecarea lui Andre Pinto pare că nu va fi ultima la Dinamo. Plamen Iliev vrea să-şi rezilieze contractul cu trupa din Ştefan cel Mare, scrie ProSport, care susţine că portarul din Bulgaria face presiuni ca să plece liber de la Dinamo. Sursa citată scrie că şefii "câinilor" nici nu vor să audă de această variantă.

Înainte să fie îndepărtat de la Dinamo, Mircea Rednic voia să scape de Plamen Iliev, nemulţumit fiind de greşelile pe care portarul bulgar le-a făcut între buturi.

Plamen liev a cerut din nou să fie lăsat liber de contract. Goalkeeperul vrea să îi fie reziliat acordul pe care îl are în acest moment şi a invocat un motiv care sigur îi va atrage antipatie în rândul suporterilor: îi este teamă de reacţiile pe care fanii le-ar putea avea în perioada următoare, dacă echipa nu va da randament, exemplul dat fiind cel al cazului lui Deian Sorescu, mai scrie ProSport.

Plamen Iliev a jucat 10 meciuri pentru Dinamo de la transfer în Ştefan cel Mare, timp în care a încasat 19 goluri, iar doar în două partide a reuşit să păstreze poarta intactă.

Afla mai multe despre: plamen ilievdinamocontract 

viewscnt
Articole similare