Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Liverpool a vorbit deschis despre Superliga: ”Nu îmi place ideea”

Un fotbalist de la Liverpool a vorbit deschis despre Superliga: ”Nu îmi place ideea”

Liverpool

Comentarii

James Milner, fotbalist la Liverpool, unul dintre cele 12 cluburi fondatoare ale Superligii, nu s-a declarat partizanul noii competiţii

"Douăsprezece dintre cele mai importante cluburi europene anunţă că au ajuns la un acord pentru crearea unei noi competiţii, Super Liga, guvernată de grupările sale sale fondatoare. Cluburile fondatoare speră să se angajeze în discuţii cu UEFA şi FIFA pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru noua ligă şi pentru fotbal în ansamblu”, se arată în comunicat.

Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

Preşedintele acestui grup este Florentino Perez, conducătorul.

La finalul partidei dintre Leeds United şi FC Liverpool, James Milner a vorbit deschis despre acest subiect: ”Ieri am aflat, la fel ca toată lumea. Mie personal nu-mi place ideea şi sper să nu se întâmple. Din aceleaşi motive ca toţi ceilalţi. Sunt de acord cu ceea ce s-a spus în ultimele ore” a declarat el, după Leeds - Liverpool, 1-1.

 

 

Milner (35 de ani) a început fotbalul la Leeds şi a mai jucat la Swindown Town, Newcastle United, Aston Villa şi Manchester City. Pentru Liverpool joacă din 2015 şi are 246 de meciuri şi 26 de goluri marcate. Milner are 61 de selecţii în prima reprezentativă a Angliei.

Afla mai multe despre: james milner 

viewscnt
Articole similare