Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Oţelul, supărat foc după înfrângerea cu Dinamo! "Am marcat un gol cu ultima clasată. Facem cadouri echipelor din subsolul clasamentului"

Un fotbalist de la Oţelul, supărat foc după înfrângerea cu Dinamo! "Am marcat un gol cu ultima clasată. Facem cadouri echipelor din subsolul clasamentului"

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul a pierdut meciul cu Dinamo, scor 1-3, şi a ratat şansa de a veni la un singur punct în spatele ocupantei locului 6, Petrolul.

"Mi-e şi ruşine să mai vorbesc, că noi dăm cadouri, băgăm în vână echipele din subsolul clasamentului. Ei au meritat victoria şi noi ne-am prezentat rău. Aveam moral, aveam tot ce ne trebuia să ne întoarcem cu măcar un punct, dacă nu cu toate trei. Jocul nostru colectiv a lăsat de dorit, ei au avut echipa pragmatică.

Un gol am dat, din penalty, dar încă suferim. Mă gândesc la echipă şi la faptul că acum, în 90 de minute, am marcat un gol, când am jucat cu echipa de pe ultimul loc, dar asta e realitatea, că acolo erau înainte de etapa asta. Noi suferim acolo în faţă.

Am dat cu piciorul unei şanse când eram aproape de play-off. Aţi văzut, că ai câştigat un meci şi eşti acolo. Am mai jucat fără antrenor, a mai fost suspendat, dar suntem profesionişti şi trebuie să facem faţă oricărui obstacol" , a declarat Alexandru Pop.

Dinamo - Oţelul 3-1

Dinamo Bucureşti a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, pe Oţelul, în etapa a 26-a din Superligă.

Dinamo a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 3, prin Dennis Politic, iar gălăţenii au egalat dintr-un penalty controversat dictat de arbitrul Andrei Moroiţă. A transformat Alexandru Pop, în minutul 17, dar Hakim Abdallah a oferit o nouă pasă de gol în minutul 34 şi Gnahore a adus în avantaj gazdele. În minutul 78, arbitrul a dictat penalty pentru Dinamo, iar Hakim Abdallah a transformat pentru 3-1 scor final.

Dinamo a urcat pe poziţia a 15-a, cu 22 de puncte, în timp ce Oţelul are 31 de puncte şi este pe locul 11.

  • DINAMO: Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Gnahore, Pavicic (N. Roşu 82), Amzăr (Borduşanu 42) – Milanov (Ilic 83), Hakim Abdallah (Goncalo Gregorio 82), Politic (Dani Iglesias 53). ANTRENOR: Zeljko Kopic
  • OŢELUL: R. Stoian – Zhelev (Rusevic 46), J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Cisotti (Zivulic 46), Lameira, Samuel Teles (G. Cârjan 70) – Maciel (Adăscăliţei 56), A. Pop, Bodişteanu (A. Rus 46). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Afla mai multe despre: dinamootelul 

viewscnt
Articole similare