Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Real Madrid s-a săturat şi vrea să plece. Totul pentru a nu rata Euro 2020

Un fotbalist de la Real Madrid s-a săturat şi vrea să plece. Totul pentru a nu rata Euro 2020

Real Madrid

Comentarii

Împrumutat de la Real Madrid la Arsenal până în vara acestui an, Dani Ceballos vrea să plece de pe Emirates. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a îmbrăcat de doar 17 ori tricoul „tunarilor” în acest sezon şi cere să se întoarcă în La Liga pentru a prinde lotul Spaniei pentru Euro 2020.

Presa din Spania susţine că Ceballos vrea să se întoarcă la Madrid şi să îi convingă pe şefii „galacticilor” să îi găsească un alt club din La Liga pentru a juca mai des.

Mijlocaşul s-a accidentat pe 6 Noiembrie în meciul din Europa League, de la Guimaraes, iar de când a venit Arteta la Arsenal nu a evoluat niciodată, în ciuda declaraţiilor managerului, care a afirmat că nu are nimic cu Ceballos.

„Dani a fost accidentat şi a lipsit aproape două luni. A trebuit să meargă la Madrid pentru recueprare. S-a întors de curând şi nu cred că e suficient de bine pregătit pentru a juca în meciuri oficiale.

E adevărat că avem pe acel post mai mulţi jucători care au evoluat bine. Săptămâna trecută cred că a fost şi el pregătit, dar am decis să apelez la un alt jucător. Dar el se antrenează bine. Sunt încântat de el, îl cunosc foarte bine şi nu există nicio problemă”, a fost declaraţia lui Mikel Arteta. 

Dani Ceballos a marcat doar un gol pentru Arsenal, în victoria din Europa League, cu Standard Liege, scor 4-0. 

Afla mai multe despre: ceballosreal madridarsenalspania 

viewscnt
Articole similare