Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de top din Serie A a vrut să se sinucidă! Dezvăluirea făcută de jucător: "Pentru patru milioane"

Un fotbalist de top din Serie A a vrut să se sinucidă! Dezvăluirea făcută de jucător: "Pentru patru milioane"

Serie A

Comentarii

Papu Gomez este în cel mai înalt punct al carierei de fotbalist la 32 de ani, fiind calificat cu Atalanta în sferturile de finală UEFA Champions League. Argentinianul a trăit o mare decepţie în viaţa profesională în urmă cu câţiva ani.

Alejandro Gomez a dezvăluit într-un interviu în ţara natală cum a ratat transferul carierei în 2013 şi gândurile negre pe care le-a avut în acel moment. În acel an, a fost la un pas să semneze cu Atletico Madrid. Practic, transferul era deja rezolvat, însă echipa de atunci a lui Gomez, Catania, nu a vrut să lase din preţ. 

"Eram în Argentina şi într-o zi am luat prânzul cu Diego Simeone. Mi-a spus că atunci când se întoarce la Madrid pentru a începe presezonul, va cere conducerii lui Atletico să mă transfere. 

Catania a cerut 10 milioane de euro, dar Atletico a oferit doar şase. Din cauza acelor patru milioane nu m-am transferat şi am vrut să mor", a dezvăluit decarul şi căpitanul de la Atalanta. 

În acelaşi an, Gomez a plecat de la Catania la Metalist Harkov pentru şapte milioane de euro, adică un milion mai mult decât a oferit Atletico Madrid. După doar un sezon, Gomez revenea în Serie A, la Atalanta. Pentru gruparea din Bergamo a marcat 53 de goluri în 223 de meciuri. 

Afla mai multe despre: papu gomezatalanta 

viewscnt
Articole similare