Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de top din Serie A şochează: "Sora mea este lesbiană şi e fericită. Îmi place să beau o bere şi să fumez"

Un fotbalist de top din Serie A şochează: "Sora mea este lesbiană şi e fericită. Îmi place să beau o bere şi să fumez"

Serie A

Comentarii

Radja Naiggolan a vorbit deschis despre viaţa sa pentru France Football şi a făcut dezvăluiri interesante

Radja Nainggolan, 30 de ani, fotbalist la Inter, a oferit un interviu celor de la France Football, în care a dezvăluit chestiuni neştiute din viaţa sa. "Sunt o persoană normală, şi nu un bad boy, aşa cum am fost etichetat. Nu mă comport ca o vedetă, aş putea să trăiesc fără nici o problemă într-un cartier sărac. Stau la coadă la supermarket, beau o bere şi fumez o ţigară fără să mă ascund. Dacă ascunzi aşa ceva, e posibil să ascunzi şi altele şi nu este felul meu de a fi", a declarat Nainggolan.

Poreclit Ninja, fobalistul lui Inter a dezvăluit care este obiectivul său: "Să ofer întregii mele familii un trai bun. E o responsabilitate mare, dar m-a inspirat mama mea, Lizi, care a murit acum câţiva ani. Este persoana cea mai importantă din viaţa mea, nu avea nimic, dar a făcut sacrificii imense să îmi ofere totul. Sora mea geamănă este lesbiană şi e fericită, aşa că sunt şi eu fericit pentru ea".

Nainggolan a vorbit cu modestie şi despre valoarea sa fotbalistică: "Am multe calităţi, dar nu excelez la nimic. Totuşi, stilul meu îmi permite să lupt pentru coechipierii mei".

Afla mai multe despre: radja nainggolansoralesbianabere 

viewscnt
Articole similare