Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Liga 1, prins cu droguri pe aeroport! A fost reţinut. Ce s-a găsit asupra sa

Un fotbalist din Liga 1, prins cu droguri pe aeroport! A fost reţinut. Ce s-a găsit asupra sa

Superliga

Comentarii

Maecky Ngombo (26 de ani), fotbalistul FC Botoşani, ar fi fost prins cu substanţe interzise asupra sa în aeroport, la plecarea echipei în cantonament.

Un fotbalist din Liga 1, prins cu droguri pe aeroport la plecarea în cantonament!

Maecky Ngombo, unul dintre noile transferuri ale celor de la FC Botoşani, ar fi fost prins cu droguri pe aeroport, de către autorităţi, la plecarea echipei în cantonament. Potrivit ziare.com, totul ar fi avut loc la sfârşitul lunii iunie, când elevii lui şi staff-ul lui Marius Croitoru au decolat spre stagiul de pregătire din Austria.

Ngombo ar fi fost prins pe aeroportul din Suceava, după un control cu raze X.

Autorităţile române au confirmat cele relatate. "În data 29-06 -2021, în postul de poliţie de frontieră Suceava, la ieşirea din ţară, în cursă spre direcţia Memmingen (Germania), în bagajul de mână al unui cetăţean belgian a fost descoperit un grinder metalic în interiorul căruia erau urme de substanţă vegetală tocată de culoare verde.

Persoana şi-a continuat călătoria. Cazul a fost preluat de organele de poliţie competenţă", a spus Florin Bădila, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. ,

Fotbalistul a făcut, totuşi, deplasarea în cantonament cu FC Botoşani, dar nu fără peripeţii. Acesta ar fi fost reţinut timp de o oră în aeroport, de către autorităţi, dar în cele din urmă a fost lăsat să plece. Jucătorul abia a fost transferat de echipa lui Valeriu Iftime şi Marius Croitoru.

  • 275.000 de euro este cota de piaţă a lui Maecky Ngombo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Atacantul a jucat la echipe precum Standard Liege, Fortund Dusseldorf, Bari sau Ascoli în carieră.

Afla mai multe despre: maecky ngombodroguriaeroportautoritati 

viewscnt
Articole similare