Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Liga 1 s-a retras din activitate, la doar 24 de ani! "Doctorul mi-a spus că am o afecţiune genetică la inimă"

Un fotbalist din Liga 1 s-a retras din activitate, la doar 24 de ani! "Doctorul mi-a spus că am o afecţiune genetică la inimă"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul belgian al celor de la FC Botoşani, Alessio Carlone (24 de ani) a fost obligat să se retragă din activitate după ce medicii i-au descoperit afecţiuni ale inimii, care pe termen lung îi pot pune viaţa în pericol.

Alessio Carlone este un fost internaţional de juniori al Belgiei, cu meciuri pentru reprezentativele U15, U16 şi U17. Fotbalistul crescut la academia lui Genk a fost înştiinţat de medic că va trebui să se retragă din activitate, dacă nu îşi doreşte să-şi asume un risc ce poate deveni chiar tragic. Acesta şi-a anunţat decizia pe contul personal de Twitter.

"Pe 3 septembrie mi-a sunat telefonul. A fost un apel care mi-a schimbat radical viaţa. Cel mai mare coşmar mi-a devenit realitate. Doctorul mi-a spus că am o afecţiune genetică la inima numită ARVC şi că trebuie să îmi închei cariera de fotbalist. Am avut multe provocări în viaţa mea, dar asta este cea mai mare. Cariera mea de jucător e gata, a fost scurtă, dar frumoasă. Fotbalul m-a făcut persoana de azi", a scris belgianul.

Alessio Carlone a ajuns la Botoşani iarna trecută, de la Poli Iaşi. În trecut, acesta a mai evoluat pentru juniorii lui Genk, Den Bosch şi FC Eindhoven. În România a bifat doar 17 partide: 7 pentru Poli Iaşi şi 8 pentru FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare