Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Ligue 1 a donat aproape 12.000 de euro unui spital după ce i-a fost redistribuită o postare pe Twitter

Un fotbalist din Ligue 1 a donat aproape 12.000 de euro unui spital după ce i-a fost redistribuită o postare pe Twitter

Ligue 1

Comentarii

Fotbalistul echipei Reims, Mathieu Cafaro, a donat spitalului din Reims 11.800 de euro, după ce şi-a provocat fanii să redistribuie o postare a sa de pe Twitter.

Cafaro a postat joi un filmuleţ cu un gol marcat de el contra PSG, cu mesajul: "Acest gol contra PSG rămâne cea mai importantă amintire a mea din fotbal. Îl dedic astăzi cadrelor medicale de la spitalul din Reims. Pentru a le ajuta, iată o provocare: voi face o donaţie echivalentă cu numărul de redistribuiri ale acestui mesaj până la miezul nopţii”.

În aproximativ patru ore, mesajul a fost redistribuit de 11.800 de ori. “Voiam să îmi amintesc de un moment din fotbal, unul dintre momentele caremă emoţionează. Şi am decis să lansez o mică provocare pentru a arăta că sunt solidar. Şi această mică provocare a căpătat o amploare mult mai mare decât îmi imaginam. Sunt mulţumit. Au redistribuit şi personalităţi, ca boxerul Tony Yoka, Nagui sau fotbalişti. Este o nebunie. Am postat mesajul la ora 20.00, pentru că este ora la care li se aduce omagiu celor din sistemul sanitar. Nu mi-am stabilit o limită de retweet-uri, dar nu mă aşteptam să fie atât de multe. Însă atenţie: sunt încântat că a fost aşa”, a declarat jucătorul pentru France TV Info.

 

Afla mai multe despre: reimsmathieu cafaro 

viewscnt
Articole similare