Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Premier League nu doreşte reluarea campionatului şi a răbufnit: "Suntem trataţi precum şobolanii de laborator"

Un fotbalist din Premier League nu doreşte reluarea campionatului şi a răbufnit: "Suntem trataţi precum şobolanii de laborator"

Premier League

Comentarii

Fundaşul englez împrumutat de Tottenham Hotspur la Newcastle United, Danny Rose, consideră că jucătorii din Premier League sunt trataţi precum şobolani de laborator, în perspectiva reluării fotbalului.

În prima tranşă de testare a jucătorilor şi staff-urilor din Premier League, în care au avut loc 748 de teste, au fost confirmate şase cazuri pozitive de COVID-19. Cu toate acestea, Federaţia Engleză de Fotbal se gândeşte să reia fotbalul la jumătatea lunii iunie, spre nemulţumirea mai multor fotbalişti din Premier League.

Cel mai vocal dintre toţi este Danny Rose, fundaşul împrumutat de Tottenham la Newcastle United, cel care a declarat că este o inconştienţă să permiţi echipelor să se antreneze, apoi să joace, în contextul în care există cazuri pozitive printre jucători şi staff. Se pare că cei în cauză provin de la Burnley şi Watford.

"Mor de nerăbdare să revin pe teren, însă lucrurile care se întâmplă acum, lumea trece prin lucruri mult mai grave decât mine, nu vreau să mă plâng de toate. Oamenii sugerează să ne întoarcem la fotbal, ca şi cum am fi cobai, şobolani de laborator. Vom experimenta şi această fază şi vom vedea dacă funcţionează sau nu. Îmi imaginez că lumea spune: <<câştigă banii aceia, ar trebui să se întoarcă>>. Dar ar trebui să ne gândim dacă se merită. Mi-aş risca sănătatea pentru distracţia oamenilor şi sincer nu vreau să fiu implicat în aşa ceva", a declarat Danny Rose, într-un podcast pentru Lockdown Tactics, pe Youtube.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare