Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist îi calcă pe urme lui Cristiano Ronaldo. Are mai multe goluri marcate decât avea portughezul, la vârsta sa

Un fotbalist îi calcă pe urme lui Cristiano Ronaldo. Are mai multe goluri marcate decât avea portughezul, la vârsta sa
Comentarii

Cristiano Ronaldo nu mai are nevoie de nici o prezentare. Cele cinci "Baloane de Aur" l-au calificat drept unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din istoria fotbalului. Un alt portughez, Joao Felix, îi calcă vertiginos pe urme. Are mai multe goluri marcate decât avea Cristiano Ronaldo, la vârsta sa.

La doar 19 ani şi nouă luni, Joao Felix este noua senzaţie a fotbalului mondial. A semnat un contract pe şapte sezoane cu Atletico Madrid, în această vară, după ce formaţia antrenată de Diego Simeone a plătit celor de la Benfica Lisabona peste 125 de milioane de euro. Al patrulea cel mai costisitor fotbalist din istoria fotbalului.

Ce a determinat conducerea clubului madrilen să achite o asemenea sumă? Cifrele foarte bune ale mijlocaşului ofensiv, la o vârstă atât de fragedă. Chiar mai bune decât cele ale lui Cristiano Ronaldo la vârsta sa. În ultimul an, a reuşit să marcheze 20 de goluri în 43 de prezenţe. De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo avea marcate 17 goluri după 85 de meciuri oficiale bifate. Singurul argument în care Ronaldo este superior, este cel al paselor de gol: Joao Felix - 11, în timp ce Cristiano Ronaldo îl surclasează - 25.

 

Afla mai multe despre: joao felix 

viewscnt
Articole similare