Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist important al CFR-ului recunoaşte: ”Am fost surprinşi de Craiova!” Mesaj pentru restul coechipierilor: ”Să o luăm de la capăt!”

Un fotbalist important al CFR-ului recunoaşte: ”Am fost surprinşi de Craiova!” Mesaj pentru restul coechipierilor: ”Să o luăm de la capăt!”

CFR Cluj

Comentarii

U Craiova a reuşit să câştige pe terenul CFR-ului, 3-2 la ultima etapă din turul play-off-ului Ligii 1, şi să relanseze lupta la titlu în Liga 1.

După acest succes, oltenii s-au apropiat la un singur punct de liderul CFR. Campionii sunt lideri cu 36 de puncte, în timp ce trupa din Bănie are 35 şi mai sunt de jucat cinci etape până la finalul sezonului.

”O înfrângere nu cade bine, dar trebuie să fim bărbaţi şi meciul următor să fim mai buni, să fim mai încrezători şi să câştigăm la Astra” a explicat Mihai Bordeianu, după meci. ”Am rămas pe locul 1, noi am muncit ca să ajungem acolo şi acum trebuie să fim bărbaţi. Să uităm şi să o luăm de la capăt” a mai spus mijlocaşul CFR-ului.

Bordeianu recunoaşte: ”Am fost surprinşi de Craiova. Am făcut şi greşeli individuale şi asta cred că a făcut diferenţa”

”Fiind un meci aşa de important fiecare trebuia să se motiveze şi să dea mai mult şi să îşi facă treaba mai bine şi să câştigăm” a mai adăugat internaţionalul CFR-ului.

Afla mai multe despre: mihai bordeianucfr cluj 

viewscnt
Articole similare