Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist plecat în această iarnă a impresionat deja la noua echipă: ”E cel mai bun mijlocaş din campionat!”

Un fotbalist plecat în această iarnă a impresionat deja la noua echipă: ”E cel mai bun mijlocaş din campionat!”

Superliga

Comentarii

Jonathan McDonald, coechipierul lui Dylan Flores de la CD Alajuelense are doar cuvinte de laudă pentru fostul fotbalist de la Poli Iaşi şi Sepsi.

Dylan Flores a plecat din România şi a semnat cu Alajuelense, formaţia din ţara sa natală. Mijlocaşul i-a cucerit deja pe fanii noii sale echipe, dar şi pe coechipierii săi.

Jonathan McDonalds, atacantul formaţiei costaricane a mărturisit pentru presa din Costa Rica: ”Dylan Flores este un transfer foarte important pentru noi. Este extrem de talentat, foarte bun în jocul unu contra unu, are pasă decisivă şi crează foarte multe ocazii pentru noi, ceilalalţi. Din punctul meu de vedere este cel mai bun mijlocaş din ţară în acest moment. Faptul că a jucat prin Europa îl ajută foarte mult. Se vede că e foarte sigur pe el, iar munca pe care o depune este extraordinară. Ne lipsea un fotbalist de talia lui şi cred că poate face uşor diferenţa pentru echipa noastră” a subliniat atacantul costarican.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a mai jucat în ţara sa natală pentru Saprissa şi Cartagines, iar în Europa a bifat experienţe în Portugalia, la Tondela şi România la Iaşi şi Sepsi.

Mijlocaşul costarican s-a desparţit de Sepsi după un an, timp în care a adunat 28 de meciuri, trei goluri şi o pasă decisivă. Dylan Flores a mai evoluat în România pentru Poli Iaşi, club de la care a fost transferat de Sepsi, în februarie 2019, în schimbul sumei de 90.000 de euro.

El are 3 selecţii în prima reprezentativă a ţării sale şi niciun gol marcat. Presa din ţara sa natală anunţă ambiţii mari la LD Alajuelense, grupare care speră chiar la titlu în acest sezon.

Afla mai multe despre: dylan flores 

viewscnt
Articole similare