Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist român, aşteptat să facă pasul către Premier League, în sezonul viitor

Un fotbalist român, aşteptat să facă pasul către Premier League, în sezonul viitor

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul de tineret, Alexandru Dobre, este considerat de către britanici ca fiind cel mai în măsură tânăr jucător de la Bournemouth ca sezonul viitor să facă pasul către Premier League.

Fotbalistul român, Alexandru-Mihai Dobre, era aşteptat să debuteze la Bournemouth în acest sezon, însă situaţia dificilă din Premier League l-a determinat pe managerul Eddie Howe să meargă tot pe mâna jucătorilor cu experienţă. Astfel, Alexandru Dobre a fost împrumutat în Championship, la Wigan. Paradoxal sau nu, fotbalistul care debutase pentru Bournemouth într-un meci din Cupa Angliei nu a fost folosit deloc de Wigan. Pentru el, întreruperea fotbalului în Regat poate nu a fost chiar de rău augur. 

Cu toate acestea, englezii l-au inclus în lista posibililor jucători care vor face pasul către Premier League din sezonul viitor, însă nu văd cu ochi buni, pentru fotbalist, întreruperea fotbalului.

"Îngheţarea fotbalului din cauza pandemiei a fost foarte aspră pentru jucătorii ce îşi concentrau sfârşitul de sezon ca preludiu pentru sezonul viitor. Este şi cazul lui Alexandru Dobre. Fotbalistul de 21 de ani s-a alăturat celor de la Wigan în iarnă, sub formă de împrumut, dar nu a reuşit să debuteze în Championship, fiind de şapte ori rezervă neutilizată. Românul îi atrăgea atenţia managerului Eddie Howe, care l-a plasat pe bancă în două meciuri din Premier League şi l-a debutat în Cupa Angliei", au scris englezii de la Football365.com.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare