Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist român, gata de debutul la Sevilla. Spaniolii au numai cuvinte de laudă la adresa sa

Un fotbalist român, gata de debutul la Sevilla. Spaniolii au numai cuvinte de laudă la adresa sa

Fotbal

Comentarii

În acest moment, numele său nu spune prea multe lucruri, însă, în viitor, ar putea fi unul dintre fundaşii importanţi ai echipei naţionale a României.

Este vorba despre Robert Jalade, un fundaş central de 18 ani care impresionează la echipa de juniori a celor de la Sevilla.

Spaniolii sunt fascinaţi de progresul său din ultimii ani şi îi prevăd o carieră frumoasă în continuare.

Robert Jalade, tânăra senzaţie de la Sevilla

Robert Jalade s-a născut în Spania, însă a ales să reprezinte naţionala României. În plus, a fost desemnat şi căpitan al naţionalei U19 la ultima acţiune a tricolorilor.

Fotbalistul ce deţine dublă cetăţenie româno-spaniolă a început fotbalul la modesta Gimnastic Manresa, apoi în 2020 s-a transferat la CF Damm.

După două sezoane la CF Damm, cu rezultate neaşteptat de bune, Robert Jalade a intrat în atenţia mai multor formaţii importante din fotbalul spaniol. După o analiză amănunţită a decis că cel mai bine ar fi să joace la Sevilla. Şi cel puţin pentru moment pare alegerea ideală.

Robert Jalade a devenit om de bază pentru Sevilla în campionatul de tineret. În plus, a bifat şi prima sa prezenţă în UEFA Youth League, cea mai importantă competiţie U19 intercluburi, în eşecul cu Lens, scor 0-1.

Andaluzii au numai cuvinte de laudă la adresa lui Robert Jalade, pe care îl văd un pretendent serios la un loc în lotul de seniori în următoarele sezoane, dacă va continua trendul ascendent.

Sevilla Juvenil A s-a întărit în presezon cu unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din ultima ediţie a Divizie de Onoare Juvenil.

Este vorba despre româno-spaniolul Robert Jalade, un fundaş central care anul acesta sărbătoreşte al treilea an de tineret şi care a ajuns să se remarce foarte mult la unul dintre cluburile de tradiţie din Catalonia, CF Damm.

Performanţa de la CF Damm l-a adus pe Jalade în centrul atenţiei marilor academii de tineret din toată ţara, iar Sevilla l-a transferat în această vară pentru a consolida echipa Juvenil A, a lui Lolo Rosano”, a notat site-ul oficial al celor de la Sevilla.

  • Sevilla are în lot şase fundaşi centrali: Loic Bade, Frederico Gattoni, Sergio Ramos şi Kike Salas, plus accidentaţii Tanguy Nianzou şi Marcao.

Afla mai multe despre: robert jaladesevillaspania 

viewscnt
Articole similare