Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist român ţine cu dinţii de contract. Nu acceptă rezilierea înainte de termen. "A refuzat totul"

Un fotbalist român ţine cu dinţii de contract. Nu acceptă rezilierea înainte de termen. "A refuzat totul"

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Adrian Stoian (29 de ani) nu vrea să-şi încheie socotelile cu Livorno înainte de termen, refuzând toate propunerile conducerii.

Adrian Stoian a ajuns la Livorno în vara acestui an, însă o accidentare gravă l-a scos din circuit, în luna octombrie. Până la accidentare, mijlocaşul adunase doar 51 de minute, în treci prezenţe, toate semnate cu înfrângere pentru echipa sa. Livorno, de altfel, este ultima clasată în Serie B, cu 18 puncte, cu şanse foarte mari la retrogradare.

Scos din circuit de luni de zile, cu campionatul "îngheţat", conducătorii celor de la Livorno au încercat să reducă din cheltuieli. Aşa că i-au propus românului, în mai multe rânduri, rezilierea contractului, care va expira oricum la finele lunii iunie. Cu toate acestea, Stoian nu are de gând să renunţe la contract aşa uşor şi este decis să-şi ducă înţelegerea la capăt, spre disperarea conducerii.

"Stoian a refuzat totul. Nici nu joacă, nici nu reziliază. Livorno nu a reuşit ruperea contractului. Jucătorul, accidentat din luna octombrie, şi-a exprimat dorinţa de a-şi duce contractul până la capăt, iar din 30 iunie va merge unde doreşte", a scris ziarul din Livorno, Il Tirreno.

În cariera sa, Stoian a început fotbalul la Şcoala de Fotbal "Gică Popescu", apoi s-a mutat la juniorii celor de la AS Roma. La seniori, a trecut pe la Pescara, Bari, Chievo Verona, Genoa, Crotone, FCSB şi Livorno.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare