Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist super talentat revine din vară la FCSB. Alexa: ”Este un jucător care pe mine m-a uimit, nu îşi arată vârsta!”

Un fotbalist super talentat revine din vară la FCSB. Alexa: ”Este un jucător care pe mine m-a uimit, nu îşi arată vârsta!”

Superliga

Comentarii

Dan Alexa pariază pe câţiva dintre tinerii jucători pe care i-a adus la Dunărea sub formă de împrumut, în această iarnă. Printre ei, Ianis Stoica, Daniel Benzar (ambii de la FCSB), Andrei Radu (de la CFR Cluj) şi Ştefan Vlădoiu (de la Craiova).

Dunărea Călăraşi a trecut în această iarnă printr-o amplă campanie de împrospătare a lotului. Pe lângă jucători transferaţi definitiv, sub comanda lui Dan Alexa au ajuns şi mai mulţi tineri jucători împrumutaţi de la cluburile importante din Liga 1. Alexa spune că a rămas impresionaţi de aceştia, dar cel mai mult l-a uimit Ianis Stoica, un mijlocaş de doar 16 ani împrumutat de la FCSB.

”Sunt mulţi jucători buni care au calitate, sunt jucători care au adus un plus de valoare. Amariei care a jucat în Italia, Junior Mapuku, care are din păcate probleme cu actele, mai durează puţin, sunt jucători... Luchin, pe care îi cunoaştem cu toţii. Mai încercăm să aducem un jucător, vedem dacă reuşim săptămâna asta. Ianis Stoica va ajunge fotbalist, cu siguranţă, este un jucător care pe mine m-a uimit, nu îşi arată vârsta, foarte matur, atât în comportament, cât şi în joc. La fel şi Benzar, la fel şi Radu, de la Cluj. Vlădoiu, la fel, este un pariu de-al meu, fundaşul dreapta”, a declarat Dan Alexa pentru Telekom Sport.

În vârstă de 16 ani, Ianis Stoica este fiul lui Pompiliu Stiuca. Este mijlocaş de bandă şi a debutat la doar 14 ani pentru FCSB, într-un meci cu Sănătatea Cluj, în Cupă, când a şi marcat. De altfel, este cel mai tânăr jucător din istoria FCSB-ului care a jucat la seniori. Ianis Stoica a fost împrumutat, până în vară, de FCSB la Călăraşi, pentru a-i oferi posibilitatea să joace mai des la seniori.

Afla mai multe despre: dan alexaianis stoicadaniel benzardunarea calarasiliga 1 

viewscnt
Articole similare