Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un "galactic" pe San Siro! Italienii au anunţat oferta pentru un jucător de la Real. Suma oferită de AC Milan

Un "galactic" pe San Siro! Italienii au anunţat oferta pentru un jucător de la Real. Suma oferită de AC Milan

AC Milan

Comentarii

AC Milan, cu o conducere nouă, plină de legende ale clubului rossonero, pregăteşte un nou sezon în care ţinta este revenirea în UEFA Champions League. Pentru realizarea acestui obiectiv, Milan vrea să transfere de la echipa care a dominat competiţia în ultimii ani.

Paolo Maldini a pus ochii pe unul dintre jucătorii lui Real Madrid care a impresionat, până acum, la Campionatul European U21. Spania s-a calificat în semifinalele competiţiei datorită şi lui Dani Ceballos, un jucător care nu este pe placul lui Zinedine Zidane la Real Madrid şi ideal pentru Los Blancos ar fi vânzarea acestuia. 

Fostul mare fundaş italian deja s-a întâlnit cu oficialii lui Real şi aceştia şi-ar dori în jur de 45-50 de milioane de euro în schimbul polivalentului mijlocaş. Suma de transfer este puţin descurajatoare pentru Milan, care are în continuare probleme cu fair play-ul financiar, dar există soluţii pentru clubul rossonero, potrivit Gazzetta dello Sport. 

Milan este pregătită să achite o sumă modică pentru un împrumut pe doi ani de zile, iar apoi să fie activată automat clauza de cumpărare definitiv, într-un final urmând să se ajungă la preţul stabilit de Real. 

Ceballos, 22 de ani, nu este însă singura ţintă pentru mijlocul "diavolilor". Pe lista de transferuri aprobată şi de antrenorul Giampaolo se află şi Lucas Torreira, mijlocaşul celor de la Arsenal. 

Afla mai multe despre: transfer real madridac milandani ceballos 

viewscnt
Articole similare