Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un gol de 200 de milioane de euro! Fulham a obţinut promovarea în Premier League! Victorie dramatică în faţa lui Aston Villa

Un gol de 200 de milioane de euro! Fulham a obţinut promovarea în Premier League! Victorie dramatică în faţa lui Aston Villa

Premier League

Comentarii

Fulham a câştigat cu 1-0 meciul cu Aston Villa şi a obţinut promovarea în Premier League. Golul marcat de Cairney, în minutul 23, va aduce echipei o ”primă” de aproape 200 de milioane de euro, atât cât era potul pentru echipa care va câştiga finala playoff-ului din Championship.

Chiar dacă din minutul 70 a evoluat cu un om în inferioritate, Fulham a reuşit să reziste în duelul cu Aston Villa şi va juca, în sezonul 2018-2019, în Premier League.

John Terry, la 37 de ani, a ratat astfel şansa de a reveni în Premier League. Căpitanul lui Aston Villa a fost integralist în confruntarea de pe Wembley, dar nu a reuşit să-i împiedice pe adversari să marcheze.

Fulham a fost echipa care a reuşit să gestioneze mai bine meciul numit de englezi drept ”cea mai scumpă partidă din istorie” datorită sumei importante de bani pe care câştigătoarea urmează s-o primească pentru revenirea în Premier League.

Afla mai multe despre: fulhamaston villapremier leaguewembley 

viewscnt
Articole similare