Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un golgeter din La Liga vizat într-o operaţiune de trucare de meciuri: ”Nu e corect ce i se întâmplă!”

Un golgeter din La Liga vizat într-o operaţiune de trucare de meciuri: ”Nu e corect ce i se întâmplă!”

La Liga

Comentarii

Principalele publicaţii din Spania au anunţat anul trecut că oficialităţile investighează mai mulţi fotbalişti sau foşti fotbalişti într-un dosar de trucare de meciuri.

Raul Bravo, fost jucător la Real Madrid, ar fi fost printre capii organizaţiei. Fostul fundaş, câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid în 2002 şi dublu campion al Spaniei cu formaţia galactică (2003 şi 2007) ar fi condus organizaţia alături de Agustín Lasaosa, preşedintele grupării Huesca.

Alte nume de jucători implicaţi sau care sunt parte din dosar, sunt Borja Fernandez (ex Valladolid), Samu Saiz (ex Real Madrid şi Atletico Madrid) sau Carlos Aranda (fost jucător la Numancia, Osasuna, Levante sau Las Palmas)

Jorge Molina implicat în operaţiunea OIKOS?

Mai nou, un alt fotbalist cunoscut din La Liga ar fi fost citat în acest dosar, denumit ”Operaţiunea OIKOS”. Este vorba despre Jorge Molina, unul dintre cei mai buni marcatori ai formaţiei Getafe, revelaţia campionatului spaniol de fotbal.

Cu privire la citarea lui Molina, antrenorul său, Pepe Bordalas a declarat pentru Radio MARCA: ”Băiatul era foarte afectat ieri. Am vorbit cu el şi a petrecut o noapte groaznică după ce a apărut în presă, doar pentru că cineva i-a menţionat numele. Îl cunosc de foarte mult timp şi este excepţional ca om şi ca profesionist. Ceea ce i se întâmplă acum nu este corect. Vestea nu ne-a picat bine, mai ales că nu se bazează pe nimic. Aşa poţi să spui numele oricui. Ne afectează pe toţi, dar noi suntem convinşi de nevinovăţia lui Jorge Molina. Suntem alături de el” a mărturisit antrenorul lui Getafe.

Cadena SER a relatat zilele trecute că autorităţile au o conversaţie intereceptată de pe telefonul lui Carlos Aranda, fost jucător deja implicat în operaţiunea OIKOS.

Mai mult, de pe acelaşi număr de telefon s-a ajuns la numele lui Jorge Molina şi la o discuţie dintre Aranda şi un anume ”Esteban” care lasă să se înţeleagă că trebuie să vorbească despre trucarea unui meci Getafe - Villarreal cu Jorge Molina. Actualul atacant de la Getafe trebuia să se asigure că echipa sa va câştiga şi aproximativ 2 milioane de euro ar urma să ajungă la fotbaliştii lui Villarreal.

Vârful lui Getafe este al patrulea cel mai bătrân jucător din La Liga, după Joaquin, Aduriz şi Diego Lopez. ”Nu mă gândesc la finalul carierei. Vreau să o eliminăm pe Inter din Europa League. Cu siguranţă ne vom lupta pentru a face asta” ameninta recent, atacantul madrilenilor.

Afla mai multe despre: jorge molinala ligagetafeoperaţiunea oikos 

viewscnt
Articole similare