Experiențe împreună.
You are here:

Un grec şi la baschet! SCM Craiova şi-a anunţat noul antrenor. Este vicecampion mondial în 2006

Un grec şi la baschet! SCM Craiova şi-a anunţat noul antrenor. Este vicecampion mondial în 2006

Baschet

Comentarii

Echipa de baschet masculin SCM Craiova a anunţat, miercuri seară, că noul antrenor este grecul Michalis Kakiouzis, campion european în 2005 şi vicecampion mondial un an mai târziu.

”Un nume de marcă al baschetului masculin din Grecia vine în România, la Craiova, pentru a prelua rolul de antrenor principal al echipei noastre de baschet masculin. Michael Michalis Kakiouzis este unul dintre baschetbaliştii de top ai Greciei şi are o carte de vizită impresionantă”, a transmis SCM Craiova.

În vârstă de 44 de ani, Kakiouzis a debutat ca jucător la doar 16 ani, nivel de seniori, în prima ligă greacă. A câştigat titlurile naţionale şi cupe în Grecia, Italia, Spania, Turcia şi Cipru.

Cu echipa naţională a fost campion european şi mondial la juniori, iar la seniori a obţinut titlul continental în 2005 şi medalia de argint mondială un an mai târziu.

Şi-a încheiat cariera de jucător în urmă cu cinci ani, iar până în 2018 a fost scouter pentru AEK Atena. Apoi a debutat ca antrenor, la Koropi BC, iar ultimele două sezoane a activat în prima ligă cipriotă, la Enosis Neon Paralimni.

Michalis Kakiouzis va semna, joi, contractul cu SCM Craiova, echipă care a încheiat pe locul 5 actuala stagiune din Liga Naţională, scrie News.ro

 

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...