Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un grup de investitori nemţi a fost interesat să reconstruiască stadionul Dinamo: ”Eu am văzut proiectul, am văzut macheta”

Un grup de investitori nemţi a fost interesat să reconstruiască stadionul Dinamo: ”Eu am văzut proiectul, am văzut macheta”

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a dezvăluit că mai mulţi investitori nemţi au vrut să reconstruiască stadionul Dinamo, când preşedinte era Nicolae Badea, dar discuţiile s-au blocat din cauza situaţiei complicate a arenei.

Stadionul Dinamo a fost inclus în lista arenelor care ar fi trebuit refăcute pentru EURO 2020, însă lucrările n-au mai început din cauza situaţiei complicate pe care arena o are în acte. Ioan Andone spune că stadionul Dinamo ar fi trebuit reconstruit încă de acum câţiva ani, când mai mulţi investitori nemţi ar fi vrut să se implice, dar discuţiile s-au blocat în acelaşi punct.

Investitori germani la stadionul Dinamo. Nemţii, dezarmaţi de situaţia din acte

Stadionul Dinamo are în acte o situaţie foarte complicată. Părţi din tribune, terenul de joc şi terenurile din jur au diferiţi proprietari, printre care Nicolae Badea, CS Dinamo sau Primăria Capitalei. Toată această situaţia a dus la ratarea unui trec important: stadionul ar fi putut fi reconstruit pentru EURO 2020, aşa cum s-a întâmplat cu arenele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf.

Ioan Andone spune că Dinamo ar fi putut să beneficieze de un stadion nou încă din perioada în care Nicolae Badea era preşedintele clubului. Atunci, Andone susţine că un grup de investitori nemţi s-a arătat interesat să investească într-o nouă arenă şi proiectul era destul de serios.

Ca şi acum, atunci discuţiile au fost blocate de situaţia pe care arena o are în acte. Ioan Andone susţine că Dinamo are neapărată nevoie de un stadion nou şi trebuie găsite soluţii în acest sens:

”După prima experienţă, eu am văzut la domnul Badea... era în nişte negocieri cu nişte investitori spanioli de a face un stadion nou, chiar pe locul actualului stadion. Eu am văzut proiectul. Am văzut machetă. Erau nemţi, investitori nemţi. Dar erau complicate actele, pentru că terenul e al Primăriei Capitalei, construcţiile sunt ale Ministerului de Interne, deci acolo e încurcat. Nu contează unde e, să fie în Dinamo, să fie stadion. Dacă s-ar face la Dinamo şi Dinamo ar juca cu porţine închise”, a spus Ioan Andone la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare