Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional de tineret este campion în Italia! Este căpitanul echipei şi a contribuit decisiv la victoria din finală

Un internaţional de tineret este campion în Italia! Este căpitanul echipei şi a contribuit decisiv la victoria din finală

Stranieri

Comentarii

La doar 18 ani, Ricardo Farcaş este căpitanul echipei Primavera a celor de la SPAL Ferrara şi a contribuit decisiv la câştigarea unui trofeu la finalul acestui sezon.

Farcaş, care are cinci selecţii la reprezentativa sub 18 ani a României, şi-a îndrumat echipa spre câştigarea Trofeo Dossena, turneu destinat echipelor sub 21 de ani. Mijlocaşul defensiv a marcat un gol în semifinala cu Olimpjia Ljubljana şi a transformat penalty-ul decisiv în finala cu Cremonese. 

Tânărul român a evoluat 20 de meciuri şi a înscris patru goluri în campionatul Primavera. Mijlocaşul născut în Oradea are un CV impresionant, el a crescut la academia celor de la Arsenal după care a fost luat de Ajax, acolo unde a câştigat campionatul destinat echipelor sub 17 ani. 

APROAPE DE A DEBUTA ÎN SERIE A 

În timpul sezonului trecut din Serie A, Farcaş a fost inclus şi in lotul echipei mari, dar nu a debutat în prima ligă din Italia. Cum SPAL a terminat pe locul 13 în Serie A, iar Farcaş este unul dintre oamenii de bază de la echipa Primavera, şansele ca el să debuteze sezonul viitor în Serie A sunt destul de mari. 

Afla mai multe despre: ricardo farcasspal 

viewscnt
Articole similare