Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional de tineret face o propunere clară pentru postul de selecţioner: ”El ar face o treabă foarte bună!”

Un internaţional de tineret face o propunere clară pentru postul de selecţioner: ”El ar face o treabă foarte bună!”

Echipa națională

Comentarii

Internaţional de tineret U21 al României, Virgil Ghiţă de la Viitorul Constanţa îl propune pe Gheorghe Hagi la naţionala mare.

”Vă daţi seama că ar fi un plus, zic eu, fiindcă lucrez cu Mister (n.r Hagi) de atâţia ani şi ştiu că face o treabă foarte bună şi sunt sigur că şi acolo ar face o treabă bună” a mărturisit Ghiţă, sâmbătă, după meciul amical dintre Academica şi Viitorul Constanţa.

Fundaşul constănţenilor a stat departe de gazon nu mai puţin de 3 luni de zile: ”A fost o pauză lungă, am stat accidentat 3 luni, a fost o perioadă grea în care am acumulat multe, nerăbdător să încep, mă bucur că am intrat azi, a fost totul bine şi am reuşit să îmi ajut echipa. E un rezultat bun, un job bun făcut de noi cu o echipă pe care noi nu am putut să o batem în campionat” a mai adăugat fundaşul central de la Viitorul Constanţa, fotbalist vânat de FCSB şi U Craiova, conform informaţiilor care circulau înainte de accidentarea sa.

”Sperăm să facem un rezultat bun contra Spaniei, apoi vom vedea mai departe ce va fi” s-a limitat să spună Ghiţă despre rezultatul negativ al ”tricolorilor mari” din partida de vineri seara, contra Suediei.

În vârstă de 21 de ani, Ghiţă este cotat la 1 milion de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt. El mai are contract cu formaţia antrenată şi patronată de Gică Hagi până în 2020. În actuala stagiune el a bifat două meciuri în Cupele Europene (preliminariile Europa League) şi alte 5 meciuri în Liga 1. Ghiţă are 6 selecţii la naţionala Under 21 a României şi a evoluat alături de selecţionata antrenată de Mirel Rădoi la turneul final al Campionatului European de Fotbal din Italia şi San Marino disputat în această vară.

Afla mai multe despre: virgil ghiţă 

viewscnt
Articole similare