Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional de tineret poate da lovitura carierei! E dorit în La Liga după evoluţia de la Euro 2019

Un internaţional de tineret poate da lovitura carierei! E dorit în La Liga după evoluţia de la Euro 2019

Stranieri

Comentarii

Euro 2019 a fost pentru mulţi dintre ”tricolorii mici” un prilej excelent de a se face remarcaţi. Printre ei şi Vlad Dragomir, chiar dacă a fost mult mai puţin în prim plan comparativ cu alţi fotbalişti din lot.

Tânărul mijlocaş crescut de Arsenal evoluează momentan în Serie B la Perugia, Dar ar putea pleca în această vară spre o nouă aventură.

Presa italiană scrie că Empoli este interesată de transferul său! Calciogrifo.it susţine că Perugia nu vrea să-l lase să plece pe mijlocaşul pe care Rădoi l-a folosit în partidele cu Anglia şi Franţa.

Dar italienii, s-ar putea să cedeze, Mai ales că interesul în jurul lui Dragomir este mai mare. Spaniolii şi italienii scriu deopotrivă că Vlad a intrat şi în atenţia unui club din La Liga. Este vorba despre Leganes, formaţie care evoluează pe prima scenă şi care stagiunea trecută a terminat-o pe locul 13.

Gruparea de pe Estadio Municipal de Butarque ar fi interesată de Dragomir prin antrenorul Mauricio Pellegrino, tehnician care îl cunoaşte pe Dragomir de pe vremea când evolua în Anglia.

32 de meciuri a jucat Dragomir sezonul trecut pentru Perugia, formaţie pentru care a şi marcat un gol. 

Afla mai multe despre: vlad dragomirromânia u21 

viewscnt
Articole similare