Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional român se întoarce în Superligă! ”Pleacă din Italia, la un club de top din România”

Un internaţional român se întoarce în Superligă! ”Pleacă din Italia, la un club de top din România”

Fotbal

Comentarii

Presa din Italia anunţă că mijlocaşul român al celor de la Lecce, Cătălin Vulturar (19 ani), se întoarce, curând, în România.

Mai exact, internaţionalul român de tineret va fi împrumutat la o echipă de top din Superligă, însă italienii au refuzat să facă public numele echipei.

Cătălin Vulturar se întoarce în România!

Presa din Italia anunţă că portarul Alexandru Borbei şi atacantul Rareş Burnete vor rămâne la Lecce în continuare, însă Cătălin Vulturar va fi trimis împrumut pentru acumula experienţă.,

Mijlocaşul român este pe cale să se întoarcă în ţara sa pentru a semna cu un club de top din campionatul intern.

Formula preferată de Lecce este cea a unui împrumut, deoarece nu vrea să se despartă de talentatul fotbalist român şi vrea să-i dea timp şi spaţiu pe o scenă unde ar putea acumula mai multă experienţă”, anunţă ”pianetalecce.it”.

După trei ani şi jumătate de Italia, Cătălin Vulturar se întoarce în România, fără a apuca să debuteze la prima echipă a celor de la Lecce.

Cătălin Vulturar a evoluat pentru UTA Arad în Liga 2. De asemenea, s-a aflat pe banca de rezervă a arădenilor şi la două partide de Superligă.

Până să debuteze, fotbalistul a fost transferat în Italia, la Lecce. Mutarea i-ar fi putut aduce UTA-ei aproximativ 500.000 euro, în cazul în care Vulturar bifa un anumit număr de meciuri la prima echipă a lui Lecce, anunţă ”specialarad.ro”. Ceea ce avea să se întâmple până în acest moment.

Vulturar a refuzat-o pe FCSB

Înainte de a semna cu formaţia italiană, în decembrie 2018, Cătălin a fost foarte aproape de a ajunge la FCSB, însă mutarea nu s-a mai realizat niciodată.

Am avut ofertă de la FCSB, dar nu am vrut să merg pentru că fac deja antrenamente cu grupa de 2001 de la UTA şi cred că mă pregătesc destul de bine acolo”, anunţa fotbalistul, la acea vreme.

Afla mai multe despre: leccecatalin vulturar 

viewscnt
Articole similare