Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător a aflat că are coronavirus în timpul meciului pe care îl disputa în turneul de calificări de la Australian Open

Un jucător a aflat că are coronavirus în timpul meciului pe care îl disputa în turneul de calificări de la Australian Open

Sporturi

Comentarii

La scorul de 6-4 5-3, supervizorul turneului l-a anunţat pe antrenorul lui Kudla că acesta este pozitiv însă arbitrul nu a oprit partida deoarece game-ul era în desfăşurare.

Denis Kudla a fost exclus din competiţie imediat după meciul pe care l-a disputat în faţa lui Elliot Benchetrit. Kudla a aflat chiar în timpul celui de-al 2-lea set că este pozitiv.

La scorul de 6-4 5-3, supervizorul turneului l-a anunţat pe antrenorul lui Kudla că acesta este pozitiv însă arbitrul nu a oprit partida deoarece game-ul era în desfăşurare. Kudla a câştigat până la urmă game-ul însă la final a fost exclus din competiţie, fiind găsit pozitiv. Nu este o veste bună nici pentru adversarul acestuia care este nevoit să intre în carantină şi astfel nu poate încheia turneul de calificare pentru Australian Open. Benchetrit a acuzat organizatorii pentru modul în care au gestionat acest incident.

Dacă câştigam game-ul, era victoria mea. Testele au menirea să ne protejeze. Un jucător va ajunge în finală, jucând un singur meci. Kudla a făcut două teste înainte să ajungă la Doha pentru turneu, e clar că s-a îmbolnăvit aici.”, a declarat francezul pe contul lui de socializare.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare