Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător a plecat de la FCSB chiar în ziua meciului cu Backa Topola. Gigi Becali îl transferase de la Universitatea Craiova

Un jucător a plecat de la FCSB chiar în ziua meciului cu Backa Topola. Gigi Becali îl transferase de la Universitatea Craiovagalerie foto

FCSB

Comentarii

Un jucător a plecat de la FCSB chiar în ziua meciului cu Backa Topola. Rareş Toader, jucător transferat de FCSB de la Universitatea Craiova, la începutul acestui an, a fost împrumutat la ASU Poli Timişoara.

Unul dintre jucătorii de perspectivă de la FCSB a plecat la ASU Poli Timişoara, sub formă de împrumut pentru un sezon. Rareş Toader are 17 ani, este mijlocaş central şi a fost transferat la începutul acestui an de la Universitatea Craiova. 
 

Un jucător a plecat de la FCSB chiar în ziua meciului cu Backa Topola

Rareş Toader era component al echipei secunde a FCSB-ului şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa. Mijlocaşul de 17 ani a fost trimis să joacă în Liga a 2-a, în speranţa că va avea astfel şanse mai mari să crească. 
Rareş Toader s-a născut în Călăraşi şi a fost remarcat de Florin Răducioiu la naţionala sub 15 ani şi ulterior a trecut la Academia de Fotbal Atletico Madrid. N-a rămas prea mult timp aici şi în 2017 a trecut la Rapid, alături de care a jucat în Liga Elitelor U17. În 2019 a trecut la echipa a doua a Universităţii Craiova şi la începutul acestui an a fost transferat de FCSB. 
Acum, Rareş Toader a plecat de la FCSB la Poli Timişoara unde speră că va continua să crească: ”Între timp m-am obişnuit să mă pregătesc alături de asemenea jucători. Îmi place oraşul, jucătorii, staff-ul, tot! Domnul Dan Alexa mi-a spus că ţinta noastră este play-off-ul şi să obţinem cât mai multe victorii. Mi-aş dori, de ce nu, să promovăm, avem echipă şi un grup puternic”, a spus Rareş Toader pentru site-ul oficial al clubului.
Rareş Toader este mijlocaş central, dar este un jucător polivalent şi poate juca atât mijlocaş ofensiv, cât şi în centrul apărării. 
ASU Poli Timişoara îşi propune promovarea în Liga 1 şi l-a adus antrenor pe Dan Alexa. Bănăţenii se află pe locul 3 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 7 puncte în 3 etape. Lider este Rapid, cu 9 puncte. 
 
 

Afla mai multe despre: rares toader 

viewscnt
Articole similare