Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător ce aparţine de Rangers, depistat pozitiv cu COVID-19. Anunţul a fost făcut pe paginile de socializare ale clubului

Un jucător ce aparţine de Rangers, depistat pozitiv cu COVID-19. Anunţul a fost făcut pe paginile de socializare ale clubului

Fotbal

Comentarii

Tânărul mijlocaş al celor de la FC Rangers, Ross McCrorie, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Anunţul a fost făcut marţi seară, de către clubul la care a fost împrumutat în acest sezon, Portsmouth.

Scoţianul Ross McCrorie (22 de ani), deţinut de FC Rangers, dar împrumutat la formaţia engleză Portsmouth (League One) face parte dintr-o listă de cinci jucători găsiţi pozitiv cu noul coronavirus, la fosta formaţie din Premier League. Alături de McCrorie se mai regăsesc James Bolton, Andy Cannon, Haji Mnoga şi and Sean Raggett. Niciunul dintre cei cinci nu prezintă simptome şi au fost plasaţi rapid în carantină, urmând a fi supuşi tratamentului specific.

În acelaşi timp, clubul englez mai aşteaptă o serie de rezultate, ale staff-ului şi jucătorilor, pentru a înţelege cât de mult s-a împrăştiat virusul în interiorul echipei. Anunţul a fost făcut public pe toate reţelele de socializare ale clubului Portsmouth.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare