Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător cu meciuri în Bundesliga şi trofee în Elveţia va semna cu Astra: "Cristiano Ronaldo oricum nu marchează, nu mai e de luat"

Un jucător cu meciuri în Bundesliga şi trofee în Elveţia va semna cu Astra: "Cristiano Ronaldo oricum nu marchează, nu mai e de luat"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Mulţescu va debuta în acest sezon pe banca Astrei la meciul cu Dinamo, programat pe 14 septembrie, iar, până atunci, giurgiuvenii vor mai aduce un atacant.

Jacques Zoua este cotat la 500 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Atacantul care va semna cu Astra a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Basel, echipă alături de care a cucerit de două ori Cupa Elveţiei şi de patru ori campionatul. În plus, Zoua a evoluat 27 de meciuri în Bundesliga, pentru Hamburg, în sezonul 2013/2014. Cu naţionala Camerunului, atacantul a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni, în 2017.

"Astăzi a rămas că se vor întâlni părţile la ultimele discuţii. Să sperăm că se va realiza transferul. E un jucător cu un CV impresionant. Ar fi un câştig mare pentru noi. Nu poate fi vorba despre ceea ce a fost la CFR cu Julio Baptista. Al nostru a jucat, l-am văzut meciuri întregi. Acum ce să mai facem? Pe Ronaldo nu putem să-l mai luăm, e luat deja. Deşi, perioada asta acum e slabă pentru el, nu marchează, nu prea e de luat" , a declarat Gheorghe Mulţescu.

Afla mai multe despre: astragiurgiuzouacameruncupa africiimultescuronaldo 

viewscnt
Articole similare