Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător cumpărat de Becali cu 500.000 de euro, acuzat de o femeie din Turcia că a lăsat-o însărcinată şi a fugit: ”Îl scuip în faţă dacă mă întâlnesc cu el”

Un jucător cumpărat de Becali cu 500.000 de euro, acuzat de o femeie din Turcia că a lăsat-o însărcinată şi a fugit: ”Îl scuip în faţă dacă mă întâlnesc cu el”galerie foto

Campionate

Comentarii

Sulley Muniru, mijlocaş dat afară de Gigi Becali după ce s-a bătut cu Florin Tănase, este acuzat de o tânără din Turcia că a lăsat-o însărcinată şi apoi a fugit de răspundere. Muniru a jucat în Turcia în perioada august 2018-februarie 2019, când a fost sub contract cu Malatyaspor.

Tanja Kiran, o tânără care lucrează la departamentul de relaţii cu clienţii de la un club din Ortakoy (Turcia), susţine că Sulley Muniru i-a promis că o va lua de soţie, dar a fugit de responsabilitate în momentul în care tânăra a rămas însărcinată. Mai mult, fostul mijlocaş al FCSB-ului a făcut presiuni pentru ca Tanja să renunţe la sarcină:

”L-am întâlnit pe Sulley în septembrie, anul trecut şi am început să ieşit. Ne vedeam constant. Mi-a spus tot timpul că vrea să mă ia de soţie. Când am rămas însărcinată, m-a forţat să renunţ la copil. De asemenea, m-a ameninţat. Am insistat să fac copilul, dar el m-a abandonat şi a fugit. Am avut zile foarte grele şi doarte dureroase. Mi-a furat speranţa, îl voi scuipa în faţă dacă ne vom întâlni”, a declarat Tanja Kiran, citată de fotospor.com.



În prezent la Dinamo Minsk, Sulley Muniru a jucat la FCSB din iulie 2015 până în iulie 2017. A fost dat afară de Gigi Becali după un scandal izbucnit la antrenamentele, când fratele lui Sulley Muntari s-a luat la bătaie cu Florin Tănase. FCSB îl transferase în 2015 de la CFR Cluj, contra sumei de 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: sulley munirumalatyaspor 

viewscnt
Articole similare