Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător dat afară de Becali în acest sezon a rămas blocat în Iordania şi trăieşte un coşmar: ”Poliţia şi armata sunt pe străzi”

Un jucător dat afară de Becali în acest sezon a rămas blocat în Iordania şi trăieşte un coşmar: ”Poliţia şi armata sunt pe străzi”

Campionate

Comentarii

Un jucător pe care FCSB l-a dat afară în acest sezon trăieşte un adevărat coşmar în Iordania, acolo unde s-a transferat. Lukasz Gikiewicz spune că autorităţile au închis aeroporturile şi oamenii nu au voie să iasă din casă, din cauza coronavirusului.

Lukasz Gikiewicz, jucător dat afară de FCSB la mijlocul lunii septembrie, a reuşit să-şi găsească în iarnă o echipă, dar n-a scăpat de probleme. Atacantul de 32 de ani a semnat cu Al Faisaly, Iordania, însă acum este blocat în propria locuinţă, din cauza coronavirusului.
Atacantul polonez spune că este blocat în Iordania până cel puţin pe 24 mai, deoarece toate aeroporturile au fost închise. În plus, oamenii sunt obligaţi să stea în case. Cei care încalcă interdicţia riscă un an de închisoare. 
”Sunt fără familie până pe 24 mai, pentru că au spus că aeroporturile vor fi închise în Iordania până la sfârşitul Ramadanului [...] Rugăciunile în moschei au fost de asemenea suspendate. Armata şi poliţia sunt pe străzi, totul este închis, cu excepţia magazinelor mici, farmaciilor şi benzinăriilor. Este interzis să ieşi din casă. Până la noi ordine, părăsirea locuinţei se pedepseşte cu un an de închisoare”, a declarat Gikiewicz pentru sport.onet.pl.

Lukasz Gikiewicz trăieşte un coşmar în Iordania: ”Mâncarea este livrată la uşa apartamentului”

Fostul atacant al FCSB-ului a povestit că autorităţile livrează produse alimentare la uşa fiecărui apartament, însă ”oferta” nu este foarte generoasă: ”Mâine (n.r. miercuri) vor fi livrate pentru fiecare apartament, atenţie, pâine şi maximul 3 litri de apă, iar joi pui, zahăr şi ouă”, a mai povestit Gikiewicz.

Dat afară de FCSB, Gikiewicz a câştiga procesul la FIFA cu echipa lui Gigi Becali

Lukasz Gikiewicz a ieşit câştigător din procesul pe care l-a avut cu FCSB, după despărţirea de vicecampioană. Gigi Becali va trebui să-i plătească 93.500 de euro.
 
FIFA, prin Camera de Soluţionare de Litigiilor, a decis ca atacantul polonez, a cărui contract a fost reziliat abuziv la FCSB, să fie despăgubit cu 93.500 de euro. Doar trei meciuri a jucat Lukasz Gikiewicz la FCSB, fiind îndepărtat încet-încet de la echipă apoi. În lunile care au urmat, polonezul nici măcar nu a mai rămas la echipă, fiind văzut în Croaţia, în vacanţă.
 
Conform sursei citate, FCSB riscă şi o interdicţie la transferuri, dacă nu va achita, până pe 11 mai 2020, suma anunţată de Camera de Soluţionare de Litigiilor.

Afla mai multe despre: gikiewicz 

viewscnt
Articole similare