Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de 19 ani, explozie de nervi după ce a fost schimbat de Gică Hagi. VIDEO | Secunzii Farului l-au ţinut cu greu pe margine

Un jucător de 19 ani, explozie de nervi după ce a fost schimbat de Gică Hagi. VIDEO | Secunzii Farului l-au ţinut cu greu pe margine

Farul Constanța

Comentarii

Un jucător de doar 19 ania avut o explozie de nervi în momentul în care a fost schimbat de Gică Hagi.

Farul a pierdut cu 0-2 în faţa campioanei CFR Cluj, prin golurile marcate de Costache (37) şi Chipciu (89).

În repriza a doua, Gică Hagi a încercat să regleze jocul echipei şi a făcut mai multe înlocuiri. Unul dintre jucătorii pe care i-a schimbat a avut o explozie de nervi în momentul în care a ieşit de pe teren.

Un jucător de doar 19 ani, enervat că a fost schimbat de Gică Hagi

Farul a încercat să-şi impună jocul cu CFR Cluj, însă experienţa adversarilor a făcut din nou diferenţa. Agitat pe margine şi nemulţumit mai ales de ofensivă, Gică Hagi a făcut mai multe modificări în partea a doua.

Unul dintre jucătorii pe care Gică Hagi i-a înlocuit a fost Alexi Pitu, în vârstă de 19 ani. În locul acestuia a intrat un jucător şi mai tânăr, Eduard Rădăslăvescu, în minutul 56. 

Nepotul fostului mijlocaş Adrian Pitu, Alexi se află la cel mai bun sezon al său. Mijlocaşul de 19 ani a fost folosit până acum în toate partidele şi este unul dintre pariurile lui Gică Hagi.

De altfel, Alexi Pitu a primit foarte multă încredere în acest sezon. Însă decizia luată de Gică Hagi l-a nemulţumit profund pe internaţionalul român de tineret.

Jucătorul în vârstă de 19 ani a avut o explozie de nervi după ce a ieşit de pe teren, a trecut pe lângă Hagi, şi-a luat geaca de pe bancă şi a încercat să plece spre vestiare.

Secunzii lui Gică Hagi l-au oprit din drum şi i-au explicat că trebuie să rămână pe banca de rezerve, Pitu a ezitat câteva secunde, după care a plecat până la urmă direct la vestiare.

La final, Gică Hagi n-a atins subiectul exploziei de nervi pe care a avut-o Alexi Pitu, dar a explicat modificările pe care le-a făcut în repriza a doua.

Antrenorul şi patronul Farului s-a arătat nemulţumit de modul în care jucătorii din ofensivă au tratat ocaziile pe care le-au avut:

”Felicit CFR că e o echipă pragmatică, care joacă la rezultat, bravo lor, ai mei au făcut un meci foarte bun, dar e păcat că ratezi nu ştiu câte ocazii, e incredibil ce a fost.

Dar eu nu pot să dau vina pe şansă, pe noroc, norocul şi-l face jucătorul, am muncit pentru lucrul ăsta, am lucrat bine.

Am produs fotbalul care trebuie să-l producem, dar, din păcate în faţa porţii cred că... prea superficiali”, a spus Gică Hagi la finalul meciului.

Afla mai multe despre: alexi pitu 

viewscnt
Articole similare