Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de baschet al formaţiei Barcelona a fost lăsat la Istanbul după ce s-a aflat că a negociat cu Real Madrid

Un jucător de baschet al formaţiei Barcelona a fost lăsat la Istanbul după ce s-a aflat că a negociat cu Real Madrid

Sporturi

Comentarii

Internaţionalul francez Thomas Heurtel a fost lăsat la Istanbul de FC Barcelona, după înfrângerea suferită împotriva formaţiei Anadolu Efes (86-79) în Euroliga, informează lefigero.fr.

"Nu mai rămâne puţină umanitate?", s-a întrebat sindicatul baschetbaliştilor din Spania, care a relatat incidentul.

"Un jucător abandonat într-un oraş străin, după miezul nopţii. Clubul său nu l-a lăsat să urce în avionul de întoarcere", a scris, marţi seară, pe Twitter, Asociaţia Jucătorilor Profesionişti de Baschet (ABP) din Spania, precizând că este "în contact cu jucătorul pentru a-l ajuta".

Potrivit presei catalane, conducătorul de joc Thomas Heurtel, 31 de ani, 75 de selecţii în naţionala Franţei, aflat la Barcelona din 2017, a fost împiedicat să urce, marţi seară, în avionul de întoarcere în Spania, ​​deoarece clubul catalan i-a reproşat faptul că şi-a negociat în secret plecarea la rivala Real Madrid.

Conform eurohoops.net, Heurtel nu urma să joace cu Anadolu Efes, el însoţindu-şi echipa pentru a discuta despre un transfer la Fenerbahce, la schimb cu un alt jucător francez, Leo Westermann. Baschetbalistul Barcelonei a fost abandonat după ce oficialii catalani au aflat că el de fapt negocia cu Real Madrid, care caută un înlocuitor pentru argentinianul Facundo Campazzo, plecat în NBA, la Denver Nuggets.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: baschetbarcelona 

viewscnt
Articole similare