Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de bază al CFR-ului şi-a anunţat intenţia de a părăsi clubul la sfârşitul sezonului: ”Îmi doresc foarte mult să plec în vară”

Un jucător de bază al CFR-ului şi-a anunţat intenţia de a părăsi clubul la sfârşitul sezonului: ”Îmi doresc foarte mult să plec în vară”

Superliga

Comentarii

Imediat după victoria cu Academica Clinceni, un jucător de bază al CFR-ului şi-a anunţat intenţia de a pleca in Gruia. Andrei Burcă a recunoscut că îşi doreşte să prindă un transfer în această vară.

Andrei Burcă, jucător de bază al CFR-ului de la venirea sa, acum doi ani, şi-a anunţat decizia de a părăsi clubul, la sfârşitul sezonului. Fundaşul central semnase cu echipa campioană pentru 200 de mii de euro, iar, după două stagiuni petrecute la Cluj, consideră că trebuie să facă următorul pas pentru cariera sa.

Burcă şi-a anunţat intenţia de a părăsi CFR-ul la sfârşitul sezonului

”Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuţii. Sper să câştigăm campionatul şi apoi vreau foarte mult să plec. Aştept ofertele! Discuţiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naţionala, e cel mai important lucru pentru mine”, a declarat Burcă după meciul cu Clinceni, câştigat de CFR cu 1-0.

Fostul fundaş al Botoşaniului a devenit om de bază la CFR încă de la sosire şi a apărut, până la partida cu Clinceni, în 79 de meciuri pentru ”feroviari”. Deşi destinaţia lui Burcă este încă necunoscută, aceasta se află clar în afara României. Cota fundaşului, conform transfermarkt, este de 2,5 milioane de euro, astfel că îi va aduce CFR-ului un profit considerabil.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1cfr clujclinceni cfrandrei burcătransfer burcă 

viewscnt
Articole similare