Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la AC Milan a dat petrecere după ce echipa sa a pierdut cu 0-5. Explicaţia fotbalistului

Un jucător de la AC Milan a dat petrecere după ce echipa sa a pierdut cu 0-5. Explicaţia fotbalistului

AC Milan

Comentarii

În ultima etapă din 2019, din Serie A, AC Milan a suferit o înfrângere istorică, 0-5, pe terenul celor de la Atalanta. La doar câteva ore după meci, Davide Calabria a dat o mare petrecere, iar fanii rossonero au înnebunit când au văzut imaginile.

Fundaşul dreapta de la AC Milan a împlinit 23 de ani la începutul lunii decembrie, dar abia duminică a sărbătorit ziua lui de naştere. Odată ce imagini de la petrecere au apărut pe internet, este de la sine înţeles că fanii lui Milan nu au fost deloc fericiţi să vadă că jucătorii echipei lor de suflet sărbătoresc la doar câteva ore după ce au fost învinşi cu un scor uriaş. 

Fotbalistul italian a făcut o postare pe Instagram în care a explicat motivele din spatele petrecerii: "Îmi asum responsabilitatea şi îmi cer scuze celor pe care i-am ofensat indirect, dar nu asta a fost intenţia mea. 

Petrecerea era programată acum de mult timp. Ziua mea de naştre este pe 6 decembrie, dar am decis să o sărbătoresc pe 22 decembrie, când a început vacanţa de iarnă, ca să nu periclitez vreun antrenament (din moment ce unii au vorbit de profesionalism). M-am distrat pentru că sărbătoream ziua mea de naştere", a fost o parte din mesajul lui Calabria. 

Tot după înfrângerea cu Atalanta, alt jucător de la Milan şi-a înfuriat fanii. Franck Kessie i-a dat "like" pe Instagram lui "Papu" Gomez, jucător de la Atalanta care tocmai marcase împotriva lui Milan. 

Afla mai multe despre: calabriaac milan 

viewscnt
Articole similare