Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la CFR Cluj a dat din casă în presa din Olanda: ”Dan Petrescu a primit zece oferte!”

Un jucător de la CFR Cluj a dat din casă în presa din Olanda: ”Dan Petrescu a primit zece oferte!”

Superliga

Comentarii

Damjan Djokovic a declarat în presa din Olanda că nu crede că Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj. Mijlocaşul croat susţine că Petrescu a primit pe parcursul sezonului nu mai puţin de zece oferte.

Cei de la CFR Cluj au reuşit să ia titlul în Liga 1, dar au emoţii în ceea ce priveşte viitorul lui Dan Petrescu. Sunt informaţii că antrenorul în vârstă de 50 de ani este aproape de a pleca în China, de unde are o ofertă foarte tentantă.  Damjan Djokovic este însă de altă părere.

Djokovic, jucător care a crescut la Excelsior - în Olanda, a dezvăluit într-un interviu pentru voetbalzone.nl că Dan Petrescu n-a dus lipsă de oferte tentante pe parcursul sezonului, dar a ales să rămână la CFR Cluj, deoarece este un proiect în care crede. Djokovic este de părere că la fel va proceda şi acum, când viitorul său la CFR Cluj este pus sub semnul întrebării:

”El este de fapt starul echipei. A primit zece oferte în acest sezon, din Turcia şi China - de exemplu, dar mereu a ales să rămână. Uneori, este mai bine să-ţi iei timp şi spaţiu să construieşti ceva şi apoi să pleci în Europa, nu în China. Este şi obiectivul lui Petrescu să construiască ceva aici (n.r. la CFR Cluj)”, a declarat Djokovic pentru voetbalzone.nl.

Afla mai multe despre: damjan djokovicdan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare