Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la CFR Cluj a fost suspendat pentru derby-ul cu FCSB. Ce sancţiune a primit Bogdan Andone după ce a fost eliminat cu FC Botoşani

Un jucător de la CFR Cluj a fost suspendat pentru derby-ul cu FCSB. Ce sancţiune a primit Bogdan Andone după ce a fost eliminat cu FC Botoşani

Superliga

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF a decis să-l suspende o etapă pe Ovidiu Hoban, care a fost eliminat în meciul cu Gaz Metan. Hoban va rata astfel derby-ul cu FCSB. De asemenea, Bogdan Andone a primit o suspendare de două meciuri pentru incidentele din timpul partidei cu FC Botoşani.

Dan Petrescu nu se va putea baza la derby-ul cu FCSB pe Ovidiu Hoban. Mijlocaşul de 37 de ani a fost suspendat o etapă după ce a fost eliminat cu Gaz Metan Mediaş.

De asemenea, Bogdan Andone a primit o suspendare de două etape, după ce a fost eliminat în finalul partidei cu FC Botoşani. Andone va sta astfel în tribune la meciurile pe care Astra le va juca împotriva lui Gaz Metan (acasă) şi contra Craiovei (în deplasare).

Hotărâri ale Comisiei de Disciplină a FRF:

1. David Offenbacher vs. FC Hermannstadt – Neexecutare Hotărâre  CNSL – Închide procedura.
2. Tsomou Juvhel Fred vs. FC Hermannstadt – Neexecutare Hotărâre CNSL – Termen 18.11.2020.
3. U Craiova 1948 CS vs. CS Gaz Metan Mediaş – Incidente – În baza art. 82.1 şi 3.a din RD, raportat la art. 83.2.b, se sancţionează clubul U Craiova 1948 CS cu o penalitate sportivă de 5.000 lei.
4. CS Gaz Metan Mediaş vs. FC CFR 1907 Cluj – Eliminare – În baza art. 63.1.g + 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Hoban Ovidiu (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei.
5. FC Astra Giurgiu vs. FC Botoşani – Eliminare – În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează dl. Andone Bogdan, antrenor principal FC Astra Giurgiu, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 320 lei.
6. FC Academica Clinceni vs. FC Viitorul Constanţa – Incidente – Termen 18.03.2020.

Afla mai multe despre: ovidiu hoban 

viewscnt
Articole similare