Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la CFR Cluj a oferit informaţii despre un titular de la FCSB. Transferul care l-a înnebunit de furie pe Gigi Becali

Un jucător de la CFR Cluj a oferit informaţii despre un titular de la FCSB. Transferul care l-a înnebunit de furie pe Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Un jucător de la CFR Cluj a oferit informaţii unei echipe din străinătate despre unul dintre titularii FCSB-ului în sezonul trecut, Bogdan Planic. Ovidiu Hoban a fost sunat de antrenorul lui Maccabi Haifa şi mai departe a urmat un transfer care l-a înnebunit pe Gigi Becali.

Presa din Israel scrie că Barak Bakhar, antrenorul lui Maccabi Haifa, s-a hotărât imediat să-l transfere pe Bogdan Planic, în ciuda faptului că exista riscul ca FCSB să primească o sumă compensatorie. Unul dintre cei care i-au oferit informaţii despre Bogdan Planic a fost Ovidiu Hoban, jucător la CFR Cluj, care i-a transmis că fundaşul sârb merită toate eforturile pentru a fi transferat.

Hoban, jucătorul de la CFR Cluj care a pus umărul la transferul lui Planic la Maccabi Haifa. Becali s-a înfuriat

Înainte de startul acestui sezon, Bogdan Planic a decis să rupă unilateral contractul cu FCSB, după ce a fost trimis timp de două luni în şomaj tehnic, din cauza pandemiei.

Fundaşul sârb a încercat să se transfere la mai multe echipe din străinătate, dar Gigi Becali s-a înfuriat şi a anunţat că echipa care îl legitimează riscă să plătească despăgubiri de 10 milioane de euri, clauza de reziliere pe care o avea Planic.

Totuşi, cei de la Maccabi Haifa şi-au asumat acest risc, mai ales după ce au studiat documentele. Barak Bakhar, antrenorul echipei israeliene, a strâns toate informaţiile despre Bogdan Planic şi a ajuns la concluzia că trebuie imediat transferat.

Potrivit sport1.maariv.co.il, unul dintre cei i-au oferit informaţii despre Bogdan Planic a fost un jucător de la CFR Cluj. Bakhar l-a sunat pe Ovidiu Hoban, pe care l-a avut elev la Hapoel Be'er Sheva şi l-a întrebat despre calităţile fundaşului care între timp a împlinit 29 de ani.

”Se spune că Bakhar nu şi-a dorit niciodat un jucător atât de mult aşa cum l-a dorit pe Planic”, notează cei de la sport1.maariv.co.il. Şefii de la Haifa au decis să-şi asume riscul şi l-au transferat pe fundaşul sârb.

Un transfer care l-a înfuriat peste măsură pe Gigi Becali, care a depus o plângere la FIFA, în care solicită compensaţii de 10 milioane de euro. O decizie se va da la finalul acestei luni - începutul lunii aprilie, dar cei de la Haifa sunt încrezători că nu vor fi obligaţi să plătească mai mult de 180.000 de euro - salariul pe care Planic urma să-l încaseze în ultimul an de contract cu FCSB.

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare